Sociální sítě
Nahoru

Ducati našlo nového partnera v Bulgari

Kolekce Bulgari x Ducati představuje setkání mezi dvěma italskými ikonami, které prosluly v oblasti mechaniky, a které spojuje vášeň pro vše, co dělají. Mají společnou také touhu po dokonalém provedení, vášeň pro design a ty nejmodernější technologie. To vše ve spojení s rafinovaným, moderním stylem, který zaujme na první pohled.

Bulgari a Ducati se nově vydávají na společnou cestu. Inspirací je jim sdílená touha po inovacích. Nezapomínají však ani na své kořeny, léty prověřené know-how a citlivý estetický přístup. Zárukou úspěchu je vysoká expertíza, kterou obě značky ve svých oborech během let tolikrát prokázaly.

Prvním společným dílem jsou hodinky Bulgari Aluminium Chronograph Ducati Special Edition. Jsou vyrobené v tisíci exemplářích z hliníku, titanu a pryže a představují dokonalé spojení mistrovského umění, síly a vášně.

Nový chronograf má pouzdro o průměru 40 mm a vskutku elegantní design, vykazuje voděodolnost do 100 metrů. Na první pohled zaujme ohnivě rudým číselníkem Ducati se třemi sportovními sčítači a datumovkou mezi 4. a 5. hodinou. Elegantní a jemně vyvedené číslice 10,11 a 12 vzdávají hold otáčkoměrům motocyklů Ducati.

Více z rubriky Chronografy

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.