Cropped cardigan. Jedinečný kousek, který dokáže být sexy i elegantní zároveň. Jak tento trend nosit?

Cropped cardigany jsou dalším ze současných módních trendů, které by vám neměly uniknout. Na chladné letní večery budou jako dělané. Pojďme se v dnešním článku podívat na to, jak cropped cardigany nosit. 

Klasické cardigany mohou být pro někoho příliš usedlé, jelikož nápadně připomínají svetry, které kdysi nosily naše babičky. Skutečně to není módní kousek pro každého. Zejména pro ty z nás, které si potrpí na aktuální módu. Proto kdosi přišel s nápadem cardigan zkrátit tak, aby odhaloval břicho a vznikl cropped cardigan

Tento módní kousek je svěží, mladistvý a lze ho nosit na mnoho způsobů. Můžete s ním vytvořit outfit vhodný do školy, na rande a nebo i do práce. Fantazii se meze nekladou. 

Cropped cardigan ve spojení se skinny džíny s vysokým pasem 

Skinny džíny jsou rozhodně stále v kurzu a jsou skvělou volbou ke cropped cardiganu. Spojením těchto dvou módních kousků vytvoříte příjemný outfit, který vás bude bavit.

Chcete-li svůj outfit povznést více směrem k eleganci, pak vsaďte na kalhoty s vysokým pasem, ideálně v ležérní bledě modré v případě džínů nebo béžové, zvolíte-li chinos kalhoty.

Cropped cardigan ve spojení s šaty

Pro mladistvý a hravý look si oblečte cropped cardigan přes jakékoliv šaty. Vytvoříte tak roztomilý outfit, ve kterém zazáříte například na rande.

Cropped cardigan ve spojení s pouzdrovou sukní

Pouzdrová sukně je sama o sobě nezbytnou součástí kancelářské módy. Je zvyklostí ji nosit spolu se sakem. I ve spojení s cropped cardiganem však vytvoříte elegantní a slušivý business look.

S cropped cardiganem tak můžete snadno oslnit i v kanceláři.


Avatar

veronikavankova

Každý o mně ví, že miluji módu. Ještě více ale miluji o ní psát. Zabývat se luxusními značkami a návrháři, to je přesně moje parketa!