Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zeman v létě vyrazí na chalupu. Dojde na dovolenkovou tradici a člun?

Autor: ČTK - 
2. července 2022
08:53

Prezident Miloš Zeman letos stráví dovolenou na Vysočině a v Lánech. Na Vysočinu odjede na "několik málo dnů" v první polovině července. Od počátku srpna pak bude asi tři týdny v Lánech. ČTK to řekl prezidentův mluvčí Jiří Ovčáček.

Zeman jezdí na Vysočinu na dovolenou každoročně. Tráví ji v Novém Veselí, kde spoluvlastní nemovitost. Proslulými se staly jeho plavby v gumovém člunu na místním rybníce.

V posledních letech ale po většinu dovolené zůstává na zámku v Lánech, který historicky slouží jako letní sídlo prezidenta. Zeman v něm nyní pobývá po většinu roku. Na zámek se loni vrátil i poté, co byl propuštěn z nemocnice do domácí péče. V Lánech si hlava státu staví i nové bydlení. Do domu se chce přesunout, až příští rok v březnu opustí funkci prezidenta.

Video  Pirát z Vysočiny: Zeman znovu vyplul na rybník, fanynky mu mávaly  - TV Nova, Hudební banka.cz
Video se připravuje ...

horaIysa ( 3. července 2022 12:28 )

To nejsou moje informace, to jsou oficiálně dostupná fakta. A to, že pracuješ na veřejném záchodku sem netahej. Blíže už snad být pracovně nemůžeš.

horaIysa ( 3. července 2022 12:23 )

No to máš pravdu. Není o čem diskutovat. Od toho se tomu říka neoddiskutovatelná fakta. Jsem rád, že jsi mi dala za pravdu.

prochaskanamoste ( 3. července 2022 11:55 )

Nepotřebuji tvoje informace, spoléhám na oficiální údaje, navíc jsem pracovně dost blízko, tak vím.

prochaskanamoste ( 3. července 2022 11:52 )

Nebuď povrchní, nemiluje, jen si myslí, že z té hrůzy, co díky našim pitom.cům voličům, vznikla, je ještě to lepší než lidovci, stan, piráti, topaři.

prochaskanamoste ( 3. července 2022 11:39 )

I ty svatá prostoto!S lidmi tvého typu lze diskutovat opravdu jen krátce. Nebaví mě někoho školit, zvláště ne povrchní, hlupáky a skokany na špek. Hezkou neděli.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa