Primátorský pes: Pravidla Magistrátu platí pro občany i politiky stejně

¨Zákaz vstupu se zvířaty na jihlavský Magistrát platí pro všechny stejně. Pro občany i politiky. Celodenní péče o pejska i s venčením v komerčním psím hotelu vyjde na dvě stovky denně.

Město Jihlava provozuje i psí útulek, kde může primátorský pejsek čekat na svou paničku až splní pracovní povinnosti.

O primátorského pejska se přímo vzorově starali zaměstnanci Magistrátu. Pejsek byl stále nablízku své paničce. Dokonce i o venčení se starali zaměstnanci Magistrátu. Vše v naprosté diskrétnosti a s naprostou samozřejmostí. Péči o domácí mazlíčky ale zaměstnanci Magistrátu nemají v popisu práce.

Tajemník jihlavského Magistrátu Evžen Zámek teď bude muset zjistit, proč mu zaměstnanci nehlásil porušení zákazu vstupu zvířat do budovy Magistrátu.

Výjimku z úředního zákazu Magistrátu musí mít tajemníkem města povolenou i primátor města. Důležitá je už sama žádost, kterou primátorka předloží. Jde o respektování stanovených pravidel a nařizení města.

Primátorka není žádná „carevna“, která smí v budově Magistrátu cokoliv. I její osoby se týkají veškerá pravidla stanovená pro úřední chod budovy. Kdyby primátorka nedodržovala přijatá nařízení, mohla by brzy „do královat“ jako král Dobromysl v pohádce „Šíleně smutná princezna“.

Odpovědět

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Grafickou podobu zajistil WebRex s.r.o.
 
Výroba www stránek a eshopů