QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Polonahý muž napadl nezletilého chlapce a poškodil hlavou policejní auto

03.07.2022 12:04

Devětadvacetiletý muž z Plzně pobíhal polonahý v ulicích Třemošné. Poškodil několik automobilů, včetně policejního a napadl nezletilého chlapce.

ViewImage

“Policisté dne 26. června před 16. hodinou přijali na tísňové lince 158 oznámení o pomateném polonahém muži, který skáče před projíždějící vozidla, napadá lidi a ničí majetek, a to v ulici Družstevní v Třemošné. Po příjezdu třemošenských policistů agresivní muž zaútočil i na služební vozidlo,” uvedla mluvčí policie Eva Červenková.

Muž měl na sobě pouze kraťasy, byl viditelně pod vlivem alkoholu. “Dechová zkouška ukázala hodnotu 2,14 promile a test na návykové látky vyšel pozitivní u látky THC a Amfetamin/Metamfetamin. Následným šetřením policisté zjistili, že agresor v ulici Družstevní před prodejnou bezdůvodně napadl nezletilého chlapce, kterému naštěstí nezpůsobil žádné zranění,” uvedla Červenková.

Muž úderem ruky poškodil zaparkované nákladní automobil, u kterého rozbil levé zpětné zrcátko. Po příjezdu policejní hlídky úderem hlavy poškodil i služební vozidlo. ”Policejní komisař zahájil trestní stíhání devětadvacetiletého muže, který pochází z Plzně, ze spáchání přečinů výtržnictví a poškození cizí věci,” dodala Eva Červenková.

foto PČR

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24