Zatočte jednoduše a rychle s celulitidou díky produktům značky Caltha

04. Červenec 2022 | Redakce LUXUS.cz | čtenost po 30 dnech je 23530

Celulitida se v poslední době stala velmi řešeným problémem, který může postihnout každého z nás. Žijeme ve 21. století, a tak není zkrátka divu, že chceme všichni vypadat dokonale, když k tomu máme navíc tolik možností. Celulitida se někdy označuje jako pomerančová kůže, a jedná se o problém, který nepostihuje pouze ženy, ale objevit se může i u mužů. Dalším častým mýtem je, že celulitida souvisí pouze s nadváhou, pojďme si ale vysvětlit, jak tomu doopravdy je a jak s ní jednoduše zatočit!

Pomerančová kůže se týká jak hubených, tak silnějších lidí. Jedná se totiž o lokální poruchu tělních tekutin, při níž dochází k zadržování vody a odpadních látek v tukových buňkách. Tukové buňky se následně zvětšují především z důvodu zadržování vody, ne tuku. Důležité je si také uvědomit, že je celulitida vlastně normální věc, ale rozumíme tomu, že by ji každý chtěl co nejvíce zmírnit a oddálit, s čímž nám pomůže značka Caltha.

Značka Caltha si moc dobře uvědomuje, jak je pro každého z nás naše tělo důležité, a právě proto přináší tři produkty, jež se nám představují jako velcí bojovníci proti celulitidě. Zjednodušeně řečeno, vše, co nám rozhodí hladinu hormonů v těle a narušuje náš krevní a lymfatický průtok, má negativní vliv na projev pomerančové kůže. Chce to samozřejmě i odhodlání a pevnou vůli, ale v kombinaci se třemi preparáty firmy Caltha s celulitidou zatočíte raz-dva!

Produkty v sobě obsahují dvě nepostradatelné suroviny, bez nichž by tento boj byl marný. Jedná se o kofein a výtažek z citronové trávy. Kofein totiž stimuluje krevní oběh a napomáhá štěpení a odbourávání tuků a výtažek z citronové trávy zase prokrvuje svaly a lokálně urychlí cirkulaci. Teď už by ale bylo načase vám v rychlosti všechny tři výrobky představit, ne?

Tělový gelový peeling

Jedná se vlastně o kávový peeling obohacený o CO2 extrakt z chilli papriček. Bez něj by nemohla existovat peelingová prohřívací masáž. Jeho aplikací docílíte dokonale prohřáté pokožky a zrychlení spalování tuků. Navíc vám produkt zlepší mikrocirkulaci krevního a lymfatického oběhu a zároveň napomůže k odvádění přebytečné vody z těla ven.

Tělový gelový peeling

Tělový gelový peeling

Intenzivní olej na celulitidu

Intenzivní olej je prostě synonymem pro hotový poklad. Jeho CO2 extrakt z růžového pepře má klinicky prokázaný efekt na zeštíhlení, který je znát již po dvou týdnech. S tímto extraktem značka Caltha rozhodně nešetřila a použila jeho maximální dovolenou koncentraci. Enzymy obsažené v kávovém oleji, které jsou mimo jiné též obsaženy v tomto intenzivním oleji, napomáhají odbourávat tuk a vyhladit otoky pokožky.

Dále je v produktu obsažen i šípkový CO2 extrakt, s nímž se opět vůbec nešetřilo. Ten má zase velmi pozitivní vliv na regeneraci buněk a brání je před oxidativním stresem.

Intenzivní olej na celulitidu

Intenzivní olej na celulitidu

Zpevňující tělové mléko

Samozřejmě, i tělové mléko značky Caltha obsahuje blahodárné suroviny, jako je kofein, šípkový extrakt a citronová šťáva. Navíc je však v mléku obsažen komplex PRODHYGEM FIT, který pochází z pupenů jírovce maďalu a kaštanovníku setého. Tento aktivní komplex dokáže zpevnit naši pokožku a k tomu má ještě zeštíhlující a remodelační účinek a aktivně bojuje s celulitidou. A to vše dokazují i studie!

Zpevňující tělové mléko

Zpevňující tělové mléko

Galerie

Tělový gelový peeling
Intenzivní olej na celulitidu
Zpevňující tělové mléko