Potištěná trička jsou součástí každé garderoby. Víte, jak je nosit?

Sponzorované odkazy:

Potištěná trička jsou součástí každé garderoby. Víte, jak je nosit?

I když většina stylistů obrací oči v sloup, když vidí některé lidi v fejkových tričkách se značkou přes celý hrudník, ať chceme nebo ne, tričko s nápisem, logem, či vtipným textem má ve skříni každý z nás. I ta nám při troše snahy dokáží pomoci vytvořit ležérní outfit. A co si budeme povídat, jsou situace, kdy se nám takové obyčejné tričko jednoduše hodí.

Těžko třeba pojedete na čundr v nové hedvábné halence za několik desítek tisíc, že? I na uvolněnou zahradní party spojenou s grilovačkou se takové obyčejné tričko hodí mnohem více.

Ať už se jedná o trička s krátkým rukávem, či ta s dlouhým, většinou jsou vyrobena z velmi příjemné a pohodlné bavlny, hodí se tak pro kombinování s volnočasovým oblečením pro vytvoření ležérního looku. Ve spojení s džínami, džínovými šortkami, ale klidně i s legínami, popřípadě klasickými tepláky. Základem úspěchu takového looku je vyžehlené tričko, bez případných nevypratelných skvrn. To byste neměli nosit ani tzv. „na doma“, kde vás nikdo neuvidí, kromě dětí a partnera.

Pokud chcete tričko s logem, či nápisem trochu „pozvednout“, kombinujte jej s blejzrem, sakem, tmavými kalhotami a odpovídající obuví. Velmi dobře hladkému bavlněnému tričku prospěje hraní si s kombinováním textur. Třeba s kardiganem se zajímavým vypleteným vzorem. I takové detaily, jako jsou zajímavé knoflíky na svetru, či saku, dokáží odvést pozornost od „ležérnosti“ takového trička.

Trička s nápisem, logem, či vaším oblíbeným mottem se rozhodně nehodí na přijímací pohovor, i kdyby šlo o pohodovou místní firmu, kde i zakladatel chodí do práce v tričku a kraťasech, vy si takovou výstřednost musíte odpustit.

Milovníci tvrdé rokové muziky dobře vědí, že tričko s potiskem se nejlépe kombinuje s koženou a džínovou bundičkou. Ve stylu devadesátých let jsou tyto kombinace vhodné na uvolněné letní festivaly, vesnické diskotéky, na procházku, nebo třeba do kempu.

Pro dámy je velmi oblíbená kombinace obyčejného trička s potiskem s legínami. V legínách by vám neměl být na veřejnosti vidět zadeček, v případě, že se nechcete oblíbeného trička vzdát, pořiďte si tričko o číslo větší. Zakryje vám tyto partie a bude vypadat mnohem lépe.

Crop trička s nápisem vypadají zase lépe, pokud k nim oblečete džíny s vysokým pasem a širšími nohavicemi, tak jak se to nosilo ve zlatých devadesátých letech.

Formálnější vzhled obyčejného trička získáte, pokud si tričko zastrčíte do pouzdrové sukně a doplníte blejzrem a vlasy si vyčešete do culíku, či drdolu.

Článek Potištěná trička jsou součástí každé garderoby. Víte, jak je nosit? byl publikován 4. července 2022 v 08.00 v rubrice Dámská móda a Pánská móda. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...