14 filmů nebo seriálů, které Netflix vydá tento týden

Foto: Control Z, Nejdelší noc, Mořská příšera (vše Netflix)

Okurková sezóna oficiálně zahájena. Netflix v týdnu sice vydá očekávaný animák Mořská příšera (od režiséra Velké šestky) a ambiciózní španělskou kriminální sérii Nejdelší noc, dalších zajímavých novinek ale moc nebude. Fanoušky mexického seriálu Control Z možná potěší příchod třetí řady, z německé produkce dorazí Král Stonks o šikovném podvodníkovi, Netflix vydá i další krimi dokument Ta dívka z fotky.

Ahoj, sbohem a všechno mezi tím

Clare s Aidanem se dohodnou, že se před vysokou rozejdou – bez lítosti a zlomených srdcí. Zachrání velkolepé rozlučkové rande jejich lásku? (6. července)

Control Z – 3. řada

Na střední škole řádí hacker, který vyzrazuje tajemství studentů. Osamělá, ale všímavá Sofia se pokusí odhalit, kdo to má celé na svědomí. (6. července)

Král Stonks – 1. řada

Ambice mu nikdy nechyběly. A když se pak rozhodne za každou cenu rozjet ten nejlepší start-up, neváhá podvádět a lhát, aby se vyšplhal na vrchol pomyslného žebříčku. (6. července)

Ta dívka z fotky

U silnice zemře žena a zanechá po sobě syna a muže, který je údajně její manžel. Dokument o velké záhadě, která vám pořádně pocuchá nervy. (6. července)

Winland Saga – 1. řada

Po smrti svého otce se Thorfinn přidá k žoldácké bandě jeho vraha Askeladda a trpělivě čeká na příležitost k pomstě. Askeladd mezitím spřádá tajné politické plány. (7. července)

Bear Grylls a Ranveer: Souboj s divočinou

Proklikejte se tímhle interaktivním speciálem a pomozte hvězdnému Ranveeru Singhovi a dobrodruhovi Bearu Gryllsovi s hledáním vzácné květiny v srbské divočině. (8. července)

Boo, Bitch – minisérie

Dvě kámošky ze střední se zoufale snaží strhnout na sebe pozornost. Jedna z nich sice skončí jako duch, ale touha vytřískat ze života co nejvíc ji ani tak neopustí. (8. července)

Capitani – 2. řada

Foto: Netflix

V jedné lucemburské vesnici, kde každý skrývá nějaké tajemství, vyšetřuje drsný inspektor Luc Capitani podezřelou vraždu patnáctileté holky. (8. července)

Jak se staví sex room – 1. řada

Sexuální život těchhle párů by potřeboval nějak okořenit. Designérka Melanie Rose pro ně proto v pikantní reality show navrhne tajné rokenrolové doupě nebo luxusní lázně. (8. července)

Klenot

Foto: Netflix

Fotografka se při návštěvě památníku masakru setká s místní ženou, která ji začne přitahovat. Jejich románek ale vyvolá bolestné vzpomínky na minulost. (8. července)

Mořská příšera

Malá holka se potají vkrade na loď slavného lovce mořských příšer a oba pak vyrazí na velkolepou plavbu do neprobádaných vod, o které se budou vyprávět legendy. (8. července)

Nebezpečné známosti

Sečtělá Célène se na nové střední škole ve městě Biarritz zakouká do potížisty Tristana. On se o ni ale zajímá jen kvůli kruté sázce, kterou uzavřel s populární Vanessou. (8. července)

Nejdelší noc – 1. řada

Ozbrojenci obklíčí věznici pro duševně choré a chtějí z ní sebrat jednoho sériového vraha. Nakonec se strhne boj, jaký ani ve snu nečekali. (8. července)

Ride on Time – 4. řada

Foto: Netflix

V dokumentárním seriálu nahlédnete do úžasného světa nejúspěšnějších chlapeckých skupin v Japonsku, které zastupuje producentská jednička Johnny’s. (8. července)

Pokračuj na novinky z Netflixu uvedené minulý týden