Ivana Gottová zklamala legendu: Bylo mi to velmi líto | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Ivana Gottová zklamala legendu: Bylo mi to velmi líto

Ivana Gottová
Ivana Gottová (CNC_Martin Hykl, David Kundrát)

Proč při nedávném koncertu s názvem Pocta Karlu Gottovi chyběla na pódiu Helena Vondráčková (75)? Legendární zpěvačka to řekla na plná ústa!

„Ivaně Gottové jsem dala k dispozici jedinečný dokument, který jsem vlastnila. Byly to záběry z Ria de Janiera, které vznikly v roce 1967. Věděla jsem, že se tam pořizoval záznam a podařilo se mi ho získat. Ivanka mě poprosila, zda může pár záběrů použít do dokumentu Karel, na což jsem odpověděla, že samozřejmě ano. Dopadlo to tak, že sice některé záběry použila, ale moje maličkost tam nebyla ani jednu sekundu," zklamaně pronesla Helena Vondráčková na adresu Ivany Gottové (46).

Dominika zuří: Pro Ivanu byla ostuda, sestra se jí štítila! A za co utratila 24 ,,mega“

Video se připravuje ...

„V celém dokumentu byli různí lidé, kteří se okolo Karla vyskytovali, a na mně se jaksi zapomnělo. A nebo to byl záměr. No, nevím, v každém případě mě mrzelo, že po všech těch úspěších, které jsme měli s Karlem společně, po množství koncertů, vystoupení, Carnegie Hall a podobně, se mi v dokumentu nedostala ani sekunda z těchto společných momentů. Bylo mi to velmi líto,“ posteskla si populární zpěvačka na webu Nový Čas Nedeľa.

„Karel už při tvorbě dokumentu nebyl, všechny záběry vybírala paní režisérka Špátová s Ivanou. Zajímavé, že mě vynechali. Všichni si toho samozřejme všimli, všichni se mě na to ptali. Takže i proto jsem na koncertě Pocta Karlu Gottovi nevystoupila," vysvětlila Vondráčková.

Nové informace o stavu Josefa Laufera! A smůla Gombitové. Co od Ivany nečekala?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Dianthos
8. 7. 2022 • 12:39

Helenka udělala dobře. Má svou hrdost, svou úroveń.
Nebude přece dělat Macháčkové cvičenou opici. Na Karla určitě vzpomíná po svém, nemusí účinkovat na výdělečném koncertu jeho hladové vdovy. Místo toho si jela vydělat své peníze do Polska.
Někdo holt umí zpívat a jiný umí oškubat toho, kdo umí zpívat. Každý umí něco.

Dianthos
8. 7. 2022 • 12:33

To nebylo "za službu". V tom filmu Helena měla být jako celoživotní spolupracovnice a kamarádka. To, že mu několik dní před smrtí věnovala čas a pomáhala vybírat fotografie do jeho knihy a ještě dala Ivaně k dispozici onen film, bylo navíc. Nebyl důvod, aby z filmu použili jenom část, kde není Helena s Karlem. Byla to od Macháčkové bezohlednost.
Navíc ve filmu nebyly Karlovy největší úspěchy. Byla to oslava obětavé vdovy, která si chtěla tím "dokumentem" vylepšit image.

Alva
5. 7. 2022 • 10:31

hanainge-ty vaše bláboly se tady objevují neustále, jako kolovrátek, nicméně už ty články o Gottovi jsou trapné a únavné, dejte už mu pokoj, stačilo.

rybacinka
5. 7. 2022 • 09:11

Helenka by se spojila i s čertem, když by jí zaručil nenapadání ze strany bulváru. To také udělala. Nevěřím, že neví, čeho se dopouští Luboš Procházka, nezná jeho otřesné skutky v knize, také v Německu... Nárokovat si být v něčím dokumentu, a ještě k tomu za služu, je vrchol.

fany22
5. 7. 2022 • 05:19

A ten nepřítel Ivany má být kdo? Netuším. A souvislost? Film je oslavou Gottové nebo Gotta?
Helena Karlovi rozhodně nikdy neublížila (jsem přesvědčená, že ani Ivaně), a v každém případě pro jejich celoživotní přátelství do filmu patřila. Jejich společné zážitky, ilustrované zmíněnými dokumenty z Ria a Carnegie Hall by byly třešničkou, tím spíš, že pro své kvality byla Helena často ke Gottovi přirovnávána.
Víme, že materiálu bylo natočeno moc, ale dámy měly vypustit něco jiného! Použít jedinečné záznamy a Helenu přitom vynechat, vypadalo na neobratnost, spíše tupost.
A ejhle, ona to měla být nějaká msta? To zírám.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.