Honor Watch GS 3 přichází do Česka s cenou 5 490 Kč aktualizováno

Honor Watch GS 3 přichází do Česka s cenou 5 490 Kč [aktualizováno]
2022-07-04T11:30:00+02:00
• 4. 7. 2022

Honor Watch GS 3; Zdroj: Honor

Aktualizováno 4. 7.

Čtyři měsíce po představení hodinek Honor Watch GS 3 přichází oficiálně do České republiky. Jejich cena je nastavena na 5 490 Kč, přičemž budou zatím k dispozici jen v černé barvě. Jestli se k nám dostanou i jiné barevné kombinace, zatím nevíme.

„Moc rádi dáváme vědět, že právě dnes startuje prodej horké novinky v kategorii chytrých hodinek, elegantní a stylové HONOR Watch GS 3 s nadčasovým designem, 8kanálovým procesorem za podpory umělé inteligence (AI) s pokročilým měřením srdečního tepu. Nechybí široký výběr měření sportovních výkonů, zdravotních funkcí nebo rychlé nabíjení.“, Jakub Kudrnáč

Původní článek 1. 3.

Včera došlo na uvedení dvou top modelů od Honoru, ale kromě toho společnost představila také nové chytré hodinky Honor Watch GS 3. Ty disponují vlastním operační systémem, což asi může být zklamáním pro zájemce o Wear OS. Na druhou stranu se společnost chlubí jinými vlastnostmi.

Honor Magic4 je nová série – konečně top modely, jak se patří

Honor Watch GS 3

Honro u nových hodinek vyzdvihuje hned několik vlastností. Například displej Honor Watch GS 3 dosahuje až 1000 nitů, což by mělo zajistit dobrou viditelnost i na přímém světle. Je použita technologie AMOLED s rozlišením 466 x 466 pixelů a úhlopříčka je 1,43 palců. Dále mají zaujmout pozičními systémy, přičemž jsou podporovány Beidou (B1I and B2a), GPS (L1/L5), GALILEO (E1/E5a), QZSS (L1/L5) a GLONASS. Díky tomu má být zaměření rychlejší a přesnější.

HONOR Watch GS 3 Ocean Blue 11 2000x1298x HONOR Watch GS 3 Goden Times 02 2000x1298x HONOR Watch GS 3 Midnight Black 07 2000x1298x

Honor Watch GS 3; Zdroj: Honor

O konektivitu se stará Bleutooth 5.0 a dokonce je zde NFC, ale nepředpokládáme, že by se tato technologie dala použit pro placení v obchodech v Česku. K dispozici je přes 100 sportovních režimů a šest z nich dokáže automaticky detekovat. Samozřejmostí je odolnost vůči vodě a prachu. Honor Watch GS 3 disponují i vylepšeným senzorem srdečního tepu a také umí změřit okysličení krve.

HONOR Watch GS 3 Launch Event 04 2000x1172x

Honor Watch GS 3; Zdroj: Honor

Hodinky mají zabudovaný mikrofon a reproduktor, takže mohou posloužit i pro volání s využitím mobilního telefonu. Výdrž na jedno nabití se má pohybovat kolem dvou týdnů, při aktivním používání pozičních systémů pak 30 hodin. Cena Honor Watch GS 3 je 229 eur, ale zatím nevíme, kdy a za jakou cenu se začnou prodávat v Česku.

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat