Mišík randí s dcerou Kubelkové. Modelka konečně prozradila, co si o vztahu myslí

od Markéta Krejčí
< 1 minuta čtení
Kubelkova Iva
Zdroj: Profimedia

Nový pár českého showbyznysu, herec a zpěvák Adam Mišík a modelka Natálie Jirásková, byl pro mnohé velkým překvapením. Adam pěje na svou novou vyvolenou samé ódy a vše je zalité sluncem. Co ale na vztah říká jedna z nejpovolanějších, a to potenciální tchýně Iva Kubelková?

Syn slavného českého muzikanta Vladimíra Mišíka Adam randí s dcerou modelky Ivy Kubelkové. Svou vzájemnou náklonnost ale přiznali teprve nedávno.

Novému páru to moc sluší

Vše se oficiálně potvrdilo na koncertě Pocta Karlu Gottovi, kam už spolu dorazili jako pár. „Prožívám krásné období, jak v pracovním, tak v soukromém životě. Jsme spolu několik týdnů, je to mezi námi tedy dost čerstvé,“ řekl tehdy zpěvák deníku Super.

Všichni ale napjatě očekávali reakci Natáliiny maminky. „Adam má docela dobrý vkus,“ řekla nejprve s humorem sobě vlastním pro CNN Prima NEWS Kubelková.

Kubelková se do soukromí dcery neplete

Jedna z nejkrásnějších českých modelek je ke vztahům své dcery značně tolerantní. Což potvrdila v nedávném rozhovoru pro Blesk magazín.

„Když je s nějakým klukem šťastná, tak ji ráda podpořím, i když si třeba můžu myslet, že tam něco nehraje… Natálka je jiný člověk, než jsem já,“ vysvětlila.

„Respektuju je jako pár, který spolu chodí, a fakt to neřeším. Já si myslím, že mi to jako rodičovi ani nijak nepřísluší, tohle nějak extrémně řešit,“ doplnila pro TN Nova.

S Adamem se z branže znají

Situaci jí možná usnadnil i fakt, že Adam pro ni nebyl úplně neznámým člověkem. „My se známe, takže my jsme se normálně pozdravili a nic zásadního se nedělo,“ popsala celé setkání Kubelková.

Natálie je velmi krásná dívka, která má i modelingové ambice. Pro takové má Adam zvláštní slabost. Během svého života totiž randil s nejednou modelkou.

Zdroj: CNN Prima NEWS, Super, TN Nova, OnlyU

Autor: Markéta Mladá


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články