bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Jak to vypadá se smlouvou Pastrňáka? Pro Boston je dohoda prioritou

4. července 2022, 16:15

Denisa Veselá

Letošní ročník NHL je u konce a v kuloárech se začíná spekulovat, jak budou týmy vypadat na startu nové sezony. Velmi otevřená situace je v Bostonu. Kdo bude pokračovat, kolik je raněných a půjde Pastrňák o dům dál?

Po šokujícím konci uznávaného kouče Bruce Cassidyho se spustila vlna spekulací. Objevily se zprávy o tom, že český útočník není v Bostonu spokojen. Nechce prý prodloužit smlouvu, dokud bude u kormidla celé organizace Don Sweeney.

„Oba máme s Donem solidní vztah, plány se ani trochu nezměnily. V červenci si sedneme a zahájíme jednání,“ vzkázal před měsícem Pastrňákův agent.

Mezitím však Bruins podepsali víceletou smlouvu s generálním manažerem Sweeneym. „Jsme hrdí, že jsme prodloužili s Donem Sweeneym. Pod jeho managementem se Boston Bruins stali jedním z nejvítěznějších klubů v lize a každoročním favoritem,“ uvedl CEO Bostonu.

Nyní se k celé situaci ohledně Bostonu vyjádřil uznávaný zámořský novinář Elliotte Friedman. Ještě v červenci by se měl celek z Massachusetts setkat s Pastrňákem, který bude jednat o novém kontraktu. Českému kanonýrovi vyprší po příští sezoně šestiletá smlouva, během které dostával 6,67 milionů ročně.

Pro Medvědy je prioritou šikovného střelce podepsat. Budou se snažit ze všech sil, aby dohoda dopedla. Pokud se však s Pastrňákem nedomluví, tak udělají, co bude nutné.

Kostra bostonského celku pomalu stárne. Navíc do úvodu nového ročníku nezasáhne Marchand ani McAvoy. Po operaci má i Bergeron, který však novou smlouvu zatím nepodepsal. Ani to však manažery nepřesvědčilo o tom, že nastal čas na přestavbu.

Naopak budou na trhu hledat šikovného centra, který do týmu přinese svěží vítr. Určitě se budou ucházet o Vincenta Trochecka, který je na odchodu z Caroliny.

V zámoří se začalo šuškat o návratu Davida Krejčího. Šestatřicetiletý útočník ukázal, že při spolupráci s Pastrňákem dokáže stále sklízet ovoce. Určitě by byl platnou součástkou do pochroumaného celku Bostonu.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.