Tomanec se vrací do politiky, chce zkontrolovat výstavbu hokejové arény

Bývalý zastupitel Miroslav Tomanec se v barvách hnutí Starostové a Nezávislí (STAN) vrací do místní politiky krajského města. V minulosti rozklížil koalici primátora Chloupka, když odmítl podepsat koaliční smlouvu jako náhradník Fóra Jihlava. Později svými spory rozbil samotné Fórum Jihlava výrokem „Naše hnutí nemá primátorku“.

S místní politikou se rozloučil rezignací na mandát zastupitele se slovy „na shledanou v lepších časech“.Tomanec kandiduje do místního zastupitelstva Jihlavy opět za hnutí STAN a zdá se, že už nastaly „lepší časy“.

Tomanec se oznámil záměr zkontrolovat průběh výběrového řízení na Horáckou multifunkční arénu. A prodlužování lhůt na podání nabídek v reakci na soutěžní dotazy firem. Původní termín podání nabídek se už několikrát změnil v souladu se zákonem.

Tomancův postup paradoxně škodí hnutí Starostové a Nezávislí (STAN), které ztrácí koaliční potenciál aktivitami Miroslava Tomance. Kontrola výběrového řízení na výstavbu multifunční arény jako aktivita Miroslava Tomance není ničím jiným než snahou „rozhádat“ místní politiku zdánlivě konstruktivním přístupem.

Politické aktivity Miroslava Tomance ve vodárenství nebo při ochraně životního prostředí v barvách místních aktivistů dopadly neslavně a skončily nezdarem na který by všichni zúčastnění nejraději zapomněli.

Sportovní prostředí se může těšit na bravurní spory a hádky Miroslava Tomance se všemi kolem. Výsledkem bude špatná nálada všech kolem jako při sporech o vodárenství a Kronospanu.

Odpovědět

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Grafickou podobu zajistil WebRex s.r.o.
 
Výroba www stránek a eshopů