Xiaomi Mi Band 7 Pro se přiblížil hodinkám. Vypadá stylově, dostal GPS a zachovává slušnou výdrž

  • Xiaomi poprvé představilo „Pro” verzi svého populárního náramku
  • Mi Band 7 Pro dostal GPS a funkcemi má blízko k hodinkám
  • Cena i výdrž baterie přitom stále potěší

Populární náramek Xiaomi Mi Band asi nemusíme zcela přestavovat. Nyní však firma poprvé představila i jeho „profi” variantu Mi Band 7 Pro, která posouvá náramek funkcemi mnohem dál, prakticky na úroveň chytrých hodinek. Rozdíl je už patrný na samotném vzhledu, jelikož má náramekširší tělo se zaoblenými rohy.

Klepněte pro větší obrázek
Nová náramek Mi Band 7 Pro se designem více přiblížil chytrým hodinkám. Chybí už jen korunka.

K hodinkám má novinka blíže i funkcemi. Tou hlavní přidanou hodnotou je zde integrovaná GPS. S náramkem tak samostatně můžete vyrazit na procházku, kolo nebo se zkrátka se jen proběhnout, přičemž náramek vám bude měřit vaše aktivity. Celkově umí měřit více než 100 druhů pohybových aktivit, a to včetně plavání, díky voděodolnosti, až do tlaku 5 ATM.

Velký displej i nabídka senzorů

Tím to ale nekončí. Mi Band 7 Pro dokáže změřit také saturaci kyslíku v krvi a monitorovat za vás bude i vaši spánkovou aktivitu. Nechybí ani NFC pro bezkontaktní platby. Náramek láká také na svůj 1,64" AMOLED displej se špičkovou jemností 326 ppi, funkcí Always-On a s širokým výběrem ciferníků. Pro efekt i ochranu je jeho krycí sklíčko typu 2,5D. Potěší také ambientní senzor, který umožní automatickou změnu jasu displeje.


Nejoblíbenější chytré náramky

Xiaomi Smart Band 8 Xiaomi Smart Band 8
nabízí 85 obchodů za ceny od 767 Kč
Porovnat ceny
SAMSUNG GALAXY FIT 3 SM-R390 SAMSUNG GALAXY FIT 3 SM-R390
nabízí 62 obchodů za ceny od 1 255 Kč
Porovnat ceny
Xiaomi Smart Band 7 Xiaomi Smart Band 7
nabízí 64 obchodů za ceny od 589 Kč
Porovnat ceny
Xiaomi Smart Band 8 Active Xiaomi Smart Band 8 Active
nabízí 52 obchodů za ceny od 466 Kč
Porovnat ceny

Další oblíbené chytré náramky


Při tom všem Xiaomi slibuje výdrž až 12 dní při běžném nebo 6 dnů při náročném používání, což je dáno zejména úsporným uzavřeným systémem. Nabíjení probíhá přes tradiční magnetický konektor, který se připojuje na dýnku, a to klidně i s nasazeným řemínkem. Těch je zde na výběr dost a dost, a to včetně různých barev a materiálů, od silikonu až po kůži. 

Náramek je kompatibilní, jak s Androidy, tak s iPhony, přičemž zvládá zobrazit notifikace, vzdáleně ovládat kameru i hudbu na mobilu a spoustu dalšího. V kombinaci se smartphonem od Xiaomi dokáže také automaticky odemknout telefon. Náramek Mi Band 7 Pro je samozřejmě dražší než jeho základní verze. S čínskou cenou 379 juanů nám to však v přepočtu vychází stále na velmi atraktivních 1 700 Kč. Zatím však nemáme potvrzeno, že se Mi Band 7 Pro dostane i do Evropy.

Xiaomi Mi Band 7 Pro:

Diskuze (26) Další článek: Jak prodloužit výdrž baterie smartphonu. Tohle je osm tipů, které byste měli znát

Když navštívíte internetový obchod přes náš katalog zboží, Živě za to může získat provizi. Službu Zboží Živě provozujeme ve spolupráci s Heureka.cz.

Témata článku: Xiaomi, , , , , , , , , , , , , , , , Evropa, Výdrž baterie, Funkce, Náramek,