Leoš Mareš ukázal bazén i nové auto. Fanouškům přiznal, že zapomněl, že ho vůbec má

od Raina Tomanová
2 minuty čtení
leos mares
Zdroj: Nextfoto

Leoš Mareš znovu pobavil své fanoušky. Tentokrát ale neukazoval svou roztomilou dceru Alex, které je v poslední době všude až moc. Zaměřil se totiž na svůj vozový park.

Ukázal sledujícím video, ve kterém sice nejsou vidět žádní lidé, zato se ale můžete podívat na letní sídlo Marešů – jejich chalupu. Moderátor sice ukazuje pouze bazén, který se na instagramu dočkal spíše kritiky, ale hlavním tématem příspěvku byl vůz, který si nechal na chalupu přivézt.

Já mám Ferrari? Aha, směje se Mareš

Leošovy záběry jsou velmi rychlé, takže chalupa není moc vidět. Nicméně pozorný fanoušek si všimne, že je velmi rozlehlá. O chalupu ale jde až v poslední řadě, záběr totiž ukazuje, že mu před chalupou přistálo nové auto.

Nejdříve fanoušci vidí velký černý Dodge, který má za sebou na první pohled obytný vůz. Když ale Leoš přijde blíž, z boku už je jasně rozpoznatelné, že mu vezou auto. Auto, za které by někteří milovníci rychlých vozů dali všechno.

„Nejhorší je, že já jsem na to auto zapomněl. Manželka mi v sobotu říká: Hele, ty vůbec nejezdíš v tom Ferrari. A já: Ježíš, já na něj úplně zapomněl. Ono je v garáži, v zakladači, ve spodním patře, tím pádem nevyjíždí, a tak není nikdy vidět…,“ pobavil Mareš sledující.

Jeho vozový park totiž neskýtá pouze jeden nebo dva vozy. Může se pochlubit slušnou sbírkou, nicméně tímto videem a slovy, která připojil, pobavil stovky fanoušků, kteří mu video museli okomentovat.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Leoš Mareš (@leosmares)

Luxusní život si může dovolit

Kdekdo by totiž rád zapomněl na to, že má doma tak luxusní vůz. Není sice vidět, kdo s ním vyjíždí z přepravníku, ale couvá velmi opatrně. Nakonec dosedne na vozovku a video je zakončené tím, že Mareš ukazuje zprávu, jestli bylo auto v servise.

Leoš si na luxus velmi potrpí, a není divu. Jako nejlépe placený moderátor u nás si ho může dovolit, a jako v bavlnce se tak má nejen jeho manželka, ale také tři děti – dva synové z předchozího manželství a několikaměsíční dcerka Alex.

Právě tu v posledních týdnech Mareš ukazuje nejčastěji. Je jeho věrnou kopií, a on se nebojí se o ni s láskou starat. Zpívá jí své písničky, rozmazluje ji a užívá si její přítomnost. Doma tak tráví mnohem více času než dřív, i když má stále plno práce.

Zdroj: Instagram

Autor: Raina Tomanová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články