Během první řady SuperStar  v roce 2004 se ze Sámera a Šárky staly přes noc hvězdy, které znala celá Česká republika, ale také mezi sebou našli lásku a velké sblížení. Vaňková dokonce připravila Issu o panictví, ale vztah z toho nakonec nebyl. 

Jsme se Šárkou velcí kamarádi. I když se dlouho nevidíme, víme o sobě. To, co mezi námi bylo, si vůbec nepamatuji, je to tak strašně dávno a hlavně Šárka má přítele, takže si žije svým životem,“ řekl Blesku Sámer, který se od SuperStar hodně změnil. Hodně zhubl, tělo má samé tetování a v obličeji už nevypadá jako ten svěží osmnáctiletý hoch. To mimochodem bylo vidět i na mole, kde byl do půl těla. 

Kde vlastně zpívá nebo vystupuje, ví jen on sám. Šárka Vaňková vypadá i po letech vlastně pořád stejně a stále si udržuje štíhlou postavu. Tu předvedla na módní show návrhářky Debbie Brown.

Video
Video se připravuje ...

Padlá hvězda nebo ještě SuperStar Sámer Issa?! 34. narozeniny takhle dopadly! David Turek, Lukáš Červený

Michaela Nosková se letos v únoru stala dvojnásobnou maminkou, ale už je na své váze. „Kila šla dolů, ale ještě je vše povolené. Cvičím, jak to jde, ale zase ne tolik, abych přišla o mléko. Jasněnku chci kojit co nejdéle,“ míní zpěvačka, která se v Karlových Varech jen otočila. 

Roli modela si užíval další finalista hudební soutěže Jan Bendig. Ale na rozdíl od svých starších kolegů své tělo neodhalil. 

Fotogalerie
31 fotografií