Během karlovarského filmového festivalu je na kolonádě v pozdních večerních hodinách k vidění leccos. Po módní přehlídce návrhářky Beaty Rajské (59), jejíž hvězdou byla (mimo jiné) mladinká dcera modelky a moderátorky pořadu Showtime Ivy Kubelkové Natálie, si užívala tamní atmosféry se svým slavným přítelem – kterým není nikdo jiný nežli syn známého zpěváka Vladimíra Mišíka (75), Adam. Na přehlídce jí sice kvůli pracovním povinnostem společnost nedělal, ale okamžitě svou chybu napravil a plně se jí věnoval.

A taky to tam spolu pořádně rozjeli! Zamilovaně se vodili za ručičku, drželi se kolem pasu... to vše za doprovodu Natálčiny maminky i mladší sestry Karolíny (13) a skupinky přátel. Adam se nakonec nechal natolik strhnout okamžikem, že vyskočil svému kamarádovi na záda a nechal se na něm "vozit", zatímco ukazoval heavymetalová gesta. Všichni se skvěle bavili a není pochyb, že je Iva s výběrem své dcery náramně spokojená... Ostatně i ona se smála, když se Adam rozdováděl, a ze slušného kluka byl rázem bavič celého večera.

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Co prozradila modelka a moderátorka Iva Kubelková o svých dcerách? Markéta Reinischová

Adam a Natálie se prý poznali přes internet, přes instagram, kam Natálie láduje po vzoru své maminky jedno sexy selfíčko v plavkách za druhým, a z dopisování byla záhy láska jako trám. A není divu, po své mamince podědila krásnou tvář, postavu modelky... a jaksepatří vyvinutý hrudník. A ten Adam vždy u svých partnerek preferoval - ostatně nikdo nejspíš hned tak nezapomene na dechberoucí dekolt modelky Diany Kratochvílové (24), který kráska v roce 2018 vynesla na České lvy.

Fotogalerie
97 fotografií