InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Expediční kamera – festival cestovatelských filmů

    neděle 28.4 16:00 - Čajovna Pod Stolem, Strakonice

  • Vernisáž výstavy modelů, obrazů a sbírkových předmětů k operaci Overlord

    neděle 28.4 14:00 - Městská galerie Vodňany, náměstí Svobody 18

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VIDEO: Letošní kemp brankářů byl nejpovedenější, neskrýval nadšení Jiří Prokeš

STRAKONICE - Po dvouleté pauze, která byla zapříčiněna koronavirovou pandemií, se na začátku letních prázdnin znovu ve Strakonicích uskutečnil brankářský kemp pro děti a mládež, jehož pořadatelem je Jiří Prokeš. Určený byl pro kategorie od přípravek po dorost a probíhal od pátku 1. do pondělí 4. července nejen na stadionu Na Sídlišti, ale gólmani, kterých se na čtvrtém ročníku sešlo jednatřicet, využívali například i plavecký stadion. K tomu si zatrénovali také se Zdeňkem Křížkem, jenž připravuje brankáře v českobudějovickém Dynamu, a o zakončení se jako tradičně postarala soutěž jeden na jednoho. A když se Jiří Prokeš všech zeptal, jestli se jim na letošním ročníku kempu líbilo, ozvalo se sborové – ano!

Bavíme se spolu chvilku po tom, co byl kemp ukončen, můžete už jej vyhodnotit, jestli se vydařil?

Jsem spokojený, účast byla dobrá. Počet dětí byl optimální, ale především bylo důležité, že byly spokojené děti. Jedním z důvodů bylo podle mého to, že když v pátek odpoledne pršelo, tak jsme si udělali seznamovací túru, díky níž se stmelila parta. Byla legrace a po celou dobu panovala skvělá nálada.

Více v novém vydání Týdeníku Strakonicko.

 

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace