Řepka má stále jeden sen spojený se Spartou, pro který je ochoten udělat maximum

Řepka má stále jeden sen spojený se Spartou, pro který je ochoten udělat maximum

Tomáše Řepku není třeba nikterak představovat. Během své fotbalové kariery, ale i po ní, se stal jednou z nejkontroverznějších osob v českém fotbale.
Bývalý kapitán Sparty dal o sobě opět vědět. Ve svém pořadu Red card nastínil jedno přání, pro které udělá maximum.

Tomáš Řepka byl úspěšným stoperem, kterého ovšem srážely časté blikance. Na těch si ovšem postavil kariéru i po konci té fotbalové.

V dnešní době se věnuje svému pořadu Red card, do kterého si zve hosty, především ze sportovního prostředí, a nejednou se stane, že propírá i vlastní osobu.

Nyní se rozhodl odpovídat na otázky fanoušků a jedna z nich byla o tom, zda by nechtěl v budoucnu trénovat Spartu.

"Jsem v kontaktu se Spartou. Myslím si, že to už teď funguje dobře a nikdy neříkej nikdy. Já pro to udělám maximum, teď začnu studovat licenci A, takže jsem na té správný cestě a snad se to jednou povede,“ řekl na svém YouTube kanále Red Card.

O svých trenérských ambicích vypráví bývalý hráč, který zanechal velkou stopu i v zahraničí, docela často. Nicméně v nejbližší době to příliš pravděpodobné není. Bývalý kapitán letenských není v klubu příliš populární, především u majitele.
Řepkovy výroky typu "Já jsem Sparta“ mu nepomáhají ani u fanoušků. Je část, která si jej v roli trenéra přeje, ale i velké množství těch, kteří ani náhodou. Bublina, ve které se Řepka pohybuje, mu nicméně ukazuje jen tu první variantu.

Zdroj: youtube.com/Red card