Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Survivor 2024 - aktuálně

První setkání po 20 letech: Jágr s bývalkou Verešovou, co Jarda o Andree řekl

Jágr se s Verešovou znovu setkal po téměř dvaceti letech.
Zdroj: Se souhlasem J. Jágr
+ Dalších 6 fotografií
Setkání

Hokejista Jaromír Jágr (50) odjel se svou partnerkou Dominikou Branišovou (27) do Karlových Varů, kde se koná filmový festival. Na Unicredit party se navíc po dlouhých dvaceti letech znovu setkal se svou bývalou přítelkyní Andreou Verešovou (42). Ti dva společně randili v letech 1998 až 2003, jak sám hokejista napsal na Instagram.

Hokejista Jaromír Jágr měl nostalgickou chvilku. Na Unicredit party v Karlových Varech se po bezmála dvaceti letech opět setkal s modelkou Andreou Verešovou, která byla v období 1998 až 2003 jeho přítelkyní.

Vzpomínky na minulost

„Od 1998 do 2003 jsme se viděli skoro každý den. A pak bezmála 20 let nic. Až do neděle 3.7. 2022 na party Unicredit bank v Karlových Varech. Milé setkání na skvělé party,“ napsal k fotografii, na níž je společně se svou nynější partnerkou Dominikou Branišovou, Andreou Verešovou a jejím partnerem Danielem Volopichem.

Následně ještě přidal dvě staré fotografie z dob, kdy spolu randili. A opravdu se jednalo o krásný pár. „Mezi mnou a Jaromírem se hromadily různé problémy. Jsme každý úplně jiný. Už jsme si nerozuměli. Samozřejmě nás spojovalo hodně pěkných chvil. Měli jsme se a máme se dál rádi, jsme kamarádi. Prostě jsme po třech letech přišli na to, že právě neshody a hádky začínají převládat. Rozchod jsme oddalovali,“ přiznala v roce 2003 Verešová v rozhovoru pro iDnes, čímž odůvodnila i příčinu rozchodu.

Bartošová brala úspěchy jako samozřejmost, svou slávu ale neustála, tvrdí její první manažer. Showbyznys ji semlel

Související články

Další články

Nejnovější kauzy