Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Adam už je v rodině, říká dcera Ivy Kubelkové: Jak se dali dohromady

+ Dalších 25 fotografií

Teprve sedmnáctiletá dcera Ivy Kubelkové je až po uši zamilovaná. Její srdce “ukradl” velký milovník krásných žen Adam Mišík. Jak moc vážný je jejich vztah a už se seznámila s rodiči svého o osm let staršího chlapce? Nejen na to nám Natálka odpověděla po módní přehlídce návrhářky Debbie Brown, kam ji přišel podpořit i sám zpěvák. 

První láska je nejsladší. To aktuálně poznává i dcera Ivy Kubelkové Natálie Jirásková. Na tu totiž před časem prasklo, že se vídá se zpěvákem Adamem Mišíkem. Ačkoli je jejich vztah prý stále čerstvý, přiznává, že už je dost vážný.

První slova o vztahu s Mišíkem

“Adam je už v rodině, s maminkou se znal dřív. Něco spolu natáčeli. Rozumíme si takhle všichni a jsem ráda, že ta rodina ho přijala,” přiznala Natálka, která nám i popsala, jak se s Mišíkem juniorem, synem rockera Vladimíra Mišíka, dali dohromady.

“Dali jsme se dohromady tak, že jsme se začali pomalu vídat. Chodili jsme na kafe a z toho vznikl vztah. Bylo to čistě soukromě mezi námi. Jsme spolu chvilku. Je to čerstvé,” dodala dcera Ivy Kubelkové, které jsme se zeptali, zda se už stihla seznámit i s rodiči svého partnera, když ho už považuje za součást své rodiny. A hlavně, co jí na vztah řekl tatínek.

Na celý rozhovor se podívejte ve videu.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy