Rally Příbram již za pár dní.

Příbramská rally ve staronovém hávu

S novým generálním partnerem, ale opět v letním červencovém termínu, s osvědčenými technickými rychlostními zkouškami na Sedlčansku a s typickým rallysprintovým uspořádáním se odjede další díl PIRELLI Rallysprint série 41. SILMET Rally Příbram 2022 ve dnech 22.-23. července.

Její součástí bude i AUTOKLUB Rallysprint série v rally historických automobilů a Česká Trophy v rally pravidelnosti historických automobilů.

Po dlouholeté spolupráci se generálním partnerem rally stala společnost SILMET. Příznivcům motorsportu a motoristům je všeobecně známá jako významný distributor pohonných hmot s působností na celém území ČR a provozuje síť 21 čerpacích stanic.

Rally chystáme v osvědčené koncepci podle úspěšného jubilejního 40. ročníku. Připravujeme doprovodný program nejen pro příznivce rally ale i pro širokou motoristickou veřejnost. Zveme všechny na páteční předstartovní šou spojené se slavnostním představením posádek ze startovní listiny“, láká diváky na příbramské náměstí T.G.M. předseda organizačního výboru Petr Šefr.     

         

   Administrativní a technické přejímky proběhnou v prostorách firmy Louwman Motor Příbram. První soutěžní vozidlo sjede ze startovní rampy v sobotu 23. července v 8.00 hod. Následovat budou dva průjezdy čtyřmi rychlostními zkouškami.

              “Stavíme na jezdecky oblíbených rychlostních zkouškách z minulého ročníku se zajímavými a dobře dostupnými diváckými misty. Divákům mohu slíbit I jedno zajímavé překvapení ve startovní listině. Jsem rád, že se Příbram podařilo vrátit do kalendáře rally”, říká ředitel rally Ing. Pavel Štípek.

              První posádky jsou na cílové rampě očekávány před 17. hodinou. Uzávěrka přihlášek je v úterý 12. července. Seznam přihlášených posádek a další informace k soutěži lze najít na webu www.rally-pribram.cz