»Gott a Bartošová« Josef & Lucie chystají velké pecky s Karlem Peterkou

Nové duo Josef & Lucie vídáme poměrně často na obrazovkách Šlágr TV. A aby si fanoušci Šlágru mohli na své nové oblíbenci i sáhnout a třeba získat společné foto nebo autogram, budou nyní zpívat i na velkých koncertech Šlágru, na kterých vystupují nejpopulárnější hvězdy československé lidové televize včele s jejím guru Karlem Peterkou.

Josef vystupuje již šestnáct let jako Karel Gott revival Morava a křehká Lucie zase zpívá k nerozeznání od Ivety Bartošové. Jejich první společný autorský duet Jsme tu s vámi stále, který nazpívali jako poctu svým idolům, vzbudil velký ohlas. A jak oba přiznávají, už ve studiu natáčejí další duety. A samozřejmě vystupují a koncertují po celé České republice i na Slovensku. A nyní začnou zpívat i na populárních koncertech Šlágr TV.

První koncert, na kterém mimo řady jiných interpretů Šlágr TV vystoupí i Josef & Lucie se uskuteční už v neděli 10. července v Týnu nad Vltavou. „Zažijte nezapomenutelnou energii starých evergreenů, uslyšíte krásné písničky, vystoupí úžasné kapely a zpěváci,“ píše se na plakátu. Samozřejmě nebude chybět ani zakladatel Šlágru Karel Peterka nebo populární ŠlágrParta. Koncert natáčí Šlágr TV.

Druhou akcí bude celodenní zábavný program pro všechny generace nazvaný Setkání Rodin Přátel Šlágru, tedy SRPŠ a rovněž jej bude natáčet Šlágr TV. Chybět nebude ani taneční parket nebo dětské atrakce. Celodenní koncert největších hvězd Šlágru se uskuteční ve středu 10. srpna od 11 do 22 hodin hned na třech pódiích v areálu hotelu Allvet Drnovice u Vyškova. „Srdečně zveme maminky, tatínky, babičky, dědečky, děti i vnoučata na setkání všech generací se zábavným celodenním programem. Můžete se těšit i na dětské hvězdy z Hlásku a také na hvězdy Šlágr TV, které vystoupí na všech podiích. Celý den bude zakončen velkou tancovačkou,“ zve Karel Peterka.

 

VE STÍNU EVERGREENU

  1. 7. 2022 – Týn nad Vltavou, otáčivé hlediště

Vstupné 390 Kč / 15 EUR

Vstupenky si můžete objednat na tel.: ČR 387 992 992 nebo SR 034 660 1234

 

 

SRPŠ – Setkání Rodin Přátel Šlágru

  1. 8. 2022 – Drnovice u Vyškova, areál hotelu Allvet Drnovice u Vyškova

celodenní program pro všechny

Vstupné 300 Kč

Zvýhodněné rodinné vstupné (2 dospělí + až 2 děti do 15 let): 500 Kč

Vstupenky si můžete objednat na tel.: ČR 387 992 992 nebo SR 034 660 1234

 

 

Více infa: https://www.facebook.com/slagrtv/

 

Facebook: https://www.facebook.com/JosefaLucie

 

 

Na klip Jsme tu s vámi stále se můžete podívat zde:

 https://www.youtube.com/watch?v=giSxLwqZWfo

 

 

Více infa:

 http://www.topvip.cz/celebrity/novy-gott-s-bartosovou-josef-lucie-zpivat-pisne-karla-a-ivety-nas-moc-bavi

 

 http://www.topvip.cz/celebrity/josef-lucie-karel-gott-a-iveta-bartosova-jsou-nase-velke-lasky

 

http://www.topvip.cz/celebrity/poslechnete-si-nostalgickou-vzpominku-na-karla-gotta-a-ivetu-bartosovou

 

 https://www.youtube.com/watch?v=SIH2s1qN-BU

 

 

Foto: MG Music / Václav Nekvapil