Stránský a Petržík, Pneumatické válce spol. s r. o. představí svou nabídku na MSV

V oblasti pneumatických prvků působí společnost STRÁNSKÝ A PETRŽÍK, PNEUMATICKÉ VÁLCE, spol. s r.o. již od roku 1991. Vlastní vývoj a výroba s použitím nejmodernějších technologií umožňují firmě nejen neustálé zlepšování standardních prvků, ale i prvků, které vyrábí podle vašich požadavků. Prvořadým cílem společnosti je dodávat výrobky s vysokou kvalitou, dlouhou životností a příznivou cenou. Servis a dostupnost náhradních dílů, pro jakýkoliv výrobek je samozřejmostí.

Stránský a PetržíkV portfoliu společnosti najdete více než třicet typových řad pneumatických válců. A to včetně upínacího příslušenství. Standardní pneumatické válce je dále možné konfigurovat dle potřeby zákazníka. Například vysoké, nebo nízké provozní teploty, materiálové odchylky a podobně. Samozřejmě vždy jsou dodrženy normované rozměry. Samotnou kapitolu tvoří možnost výroby pneumatických válců zcela podle speciálních požadavků zákazníka. Při konstrukci těchto válců, nebo pohonů je využito třicet let praxe v této problematice.

Stránský a Petržík

V nabídce má společnost kompletní sortiment potřebný pro sestavení pneumatického a elektropneumatického obvodu. Novinkou jsou rozvaděče vlastní výroby řady K, které obsahují kluznou jednotku. Jsou tedy bez těsnících prvků a mají kromě mnoha výhod výrazně vyšší životnost než rozvaděče s těsněním. Jsou dodávány v několika velikostech a mnoha variantách. Úplnou novinkou jsou elektrické pohony vlastní výroby, které využívají upínací prvky a některé díly z pneumatických válců. Jsou dodávány s jednoduchým, spolehlivým a dostupným řízením rovněž české výroby.

Elektromagnetický rozvaděč

Společnost Stránský a Petržík je od roku 2005 také výhradním zástupcem tchaj-wanské společnosti Fair Friend Enterprise. Obráběcí stroje značky FEELER společnost prodává a servis zajišťuje jak v České republice, tak na Slovensku. Velkou výhodou při prodeji obráběcích strojů je možnost fyzického předvedení několika druhů strojů FEELER ve vlastní výrobní hale v sídle společnosti. Společnost Fair Friend Enterprise je členem nadnárodní skupiny Fair Friend Group, která slučuje 54 společností, především výrobců obráběcích strojů a příslušenství.

Novinkou v sortimentu společnosti jsou obráběcí centra COSMOS, kde se pojí špičková kvalita za přijatelnou cenu. Jedno z těchto center, COSMOS CVM800, si budete mít možnost prohlédnout na MSV Brno 2022.

cvm 800 cosmos

Zdroj zprávy: Veletrhy Brno, a.s.
BVV a.s.