Ve své době patřil hokejista Jaromír Jágr (50) a jeho partnerka Andrea Verešová (42) k nejkrásnějším párům českého šoubyznysu. Po šesti letech se ale rozešli... a přerušili veškerý kontakt. „Ač se tomu nevyhýbám a nikdy jsme se nerozešli ve zlém, tak jsme se od té doby nikdy neviděli a ani jsme neměli příležitost se spolu bavit. Občas si říkám, jaké by to bylo, podívat se vzájemně znovu do očí...“ zadumala se krásná slovenská modelka v dubnu 2019 během rozhovoru pro Blesk.

A co čert nechtěl, o tři roky později k tomu skutečně došlo - a právě na karlovarském filmovém festivalu! O setkání někdejších zamilovaných hrdliček, co dnes žijí odlišné životy –⁠ Andrea se provdala za právníka a bývalého spolumajitele FC Viktoria Plzeň Daniela Volopicha (58), s nímž má dva potomky, Jágr aktuálně randí s modelkou Dominikou Branišovou (27) a ani s pěti křížky na krku ještě žádnou ratolest, kterou by učil bruslit, doma nemá, informoval na sociální síti sám hokejový bůh s číslem 68.

Video
Video se připravuje ...

Krásná přítelkyně Jágra Dominika Branišová: Jarda mi dal zákaz a dítě až za rok! Markéta Reinischová

„Od 1998 do 2003 jsme se viděli skoro každý den. A pak bezmála 20 let nic. Až do neděle 3.7. 2022 na party UniCredit bank v Karlových Varech,“ svěřil se hokejista na instagramu a svá slova doplnil několika snímky. Nejenom tím aktuálním, na němž s rukou kolem boků Branišové pózuje vedle Andrei, zatímco ta stojí mezi ním a manželem, ale i momentkami podstatně staršího data. Z dob, kdy s Andreou ještě snili o společné budoucnosti, byli ještě velmi mladí, šťastní a (především Andrea) málem až k nepoznání...

Kdo by ale očekával, že po dvaceti letech mlčení a vzájemného proplouvání kolem sebe na mnoha společenských akcích šlo o trapný okamžik, ten by byl na omylu. Podle Jágra to bylo „milé setkání na skvělé party“. A Andrea? Ta jej v instastories jemně opravila. Podle ní šlo o „milé setkání se stále příjemným a šarmantním ex-přítelem po 17 letech“, ne po dvaceti. Soudě ale dle širokých úsměvů na jejich tvářích se nedá zpochybnit alespoň první část jejich tvrzení, tedy ono „milé setkání“.

Fotogalerie
120 fotografií