Zastupitelé Jemnice čelí pomluvám o korupci

Zkorumpované zastupitelstvo. Takové a podobné výroky teď míří jako pomluvy na zastupitele v Jemnici. Místní aktivisté dali dohromady vlastní kandidátku a chystají se na místní volby spojené s referendem o podnikatelském záměru zemědělce Josefa Koláře.

Urážka

Aktivisté se snaží udržovat nenávist místního veřejného mínění a tím i negativní postoj k celému záměru revitalizace zemědělského areálu na okraji Jemnice. Zemědělský areál by se měl změnit na velkochov drůbeže.

Zastupitelé nevyslyšeli návrh místních aktivistů na vyhlášení referenda, když Ministerstvo vnitra jako poradní orgán shledalo položené otázky v rozporu se zákonem. Místní referendum vyhlásil až soud.

Výroky o údajné korupci zastupitelů nejsou ničím podložené a jsou pouhými pomluvami dobrého jména místních zastupitelů. Pomluvy nesměřují konkrétním směrem ani na radní města, ani na zastupitele, ani na opozici.

Pomluva je na sociálních sítích Jemnice nástrojem předvolebního boje místních aktivistů v nevyhlášené politické válce s místními zastupiteli. V souboji o veřejné mínění je evidentně každá rána dobrá.

Rozhádanou Jemnici čeká místní referendum a složitá doba po místních volbách. Nového starostu čeká velká výzva v podobě zklidnění situace a nastolení cesty k prosperitě Jemnice.

Odpovědět

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Grafickou podobu zajistil WebRex s.r.o.
 
Výroba www stránek a eshopů