globalmoto_duben_nolan




Soutěž o tankvak Street Racer

Sakra! Právě jste se začali nosit k motorce věci na dovolenou a zjistili jste, že pár drobností už opravdu nemáte kam dát? Nebo vás to věčné nošení batohu už otravuje a radši byste si sváču, foťák a malý nepromok uložili někam na motorku? Řešením může být malý tankvak, a právě ten nyní můžete vyhrát!

O tom, jaké jsou možnosti zavazadel na motorce, jsme nedávno vydali velký článek, v němž měly tankvaky své pevné místo. Takže už víte, že jich existuje spousta druhů, velké a malé, magnetické nebo na plastovou nádrž. Tankvak Street Racer Carry, který můžete vyhrát v této soutěži, je určený na plechovou nádrž, jelikož má magnetické dno, nicméně ze zkušeností víme, že při troše šikovnosti a opatrnosti nebývá problém ani na dobře tvarované nádrži plastové, zejména když je na tomto tankvaku zespodu protiskluzový povrch. A svou velikostí patří mezi ty menší, což z něj dělá optimálního společníka na kratší výlety, kdy vás nádržbágl nikterak neomezuje v rozletu, ale vy přitom máte dost prostoru na odložení svých drobností.

Značka Street Racer je pevně spjata s moravskou společností MotoZem, která má kromě velkého e-shopu také čtveřici kamenných obchodů v České i Slovenské republice, a nabízí rozsáhlou řadu produktů oblečení a doplňků v rozumné kvalitě za dostupnou cenu. Tankvak Carry není výjimkou, když za něj zaplatíte pouze 1199 Kč. Je takový šumný, má objem 10 litrů a základnu o rozměru 35 x 23 cm. Navzdory nízké ceně je velmi slušně vybavený, kromě hlavní kapsy má ještě jednu menší válcovitou a shora potom kapsičku se slídou na navigaci nebo mobil. K přenášení slouží rukojeť a popruh, proti vodě dokážete tankvak ochránit pláštěnkou. Prostě fajn menší tankvak, který může být váš úplně zadarmo, pokud správně odpovíte na soutěžní otázku (nápovědu hledejte na webu MotoZemě) a budete mít štěstí při losování.

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Co se skrývá pod názvy MotoZem Brand a MotoZem Unique?
    • názvy závodních stanů
    • názvy integrálních přileb
    • názvy motokrosových dresů

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)

Související firma
  • MotoZem

    MotoZem nabízí vše pro motorkáře na jednom místě! Na našich prodejnách v Dobré, Modřicích, Plzni, Čestlicích a Senci pro Vás máme k dispozici široký sortiment motorkářských věcí. Na rozsáhlých prodejních plochách najdete téměř vše, co potřebujete, další věci jsme schopni obratem dodat z našeho s...




TOPlist