Psí filmová hvězda Gump potěšila malé pacienty v Klatovské nemocnici - FOTKY

05.07.2022 15:32

V pondělí 4. července navštívil hlavní hrdina knihy a filmu Gump - Pes, který naučil lidi žít nemocnici v Klatovech. Fanoušci na něj čekali i před nemocnicí.

Gump v Klatovech_Klatovská nemocnice (10)

Avizovaná návštěva psího filmového hrdiny vzbudila nadšení nejen u personálu a dětských pacientů v nemocnici v Klatovech. Na Gumpa totiž dokonce čekalo několik fanoušků před nemocnicí. Psí filmová hvězda navštívila hospitalizované pacienty na dětském oddělení v pondělí odpoledne a děti i personál si tuto návštěvu pořádně užili. 

S Gumpem přijel i jeho majitel a zároveň autor knihy a filmového scénáře Filip Rožek. Projekt Gump - Protože to nevzdám má za cíl podporovat nejrůznější formou programy na pomoc týraným a opuštěným psům, a tak se psí hrdina se svým páníčkem vydal potěšit dětské pacienty. Filip Rožek také věnoval dětem svou knihu.

Pes Gump s Filipem Rožkem žije již tři roky a inspiroval ho právě k napsání knihy a poté filmového scénáře. Film o milém psím kříženci, který hledá na strastiplné cestě své životní štěstí si získal srdce nejednoho diváka. Skutečný Gump má s tím filmovým mnoho společného. Nenarodil se do hezkého prostředí a asi v půl roce byl organizací Za práva zvířat odebraný původním majitelům. Teď ale tento psí filmový hrdina rozveseluje dětské pacienty a upozorňuje na problematiku týrání zvířat.

 

foto Klatovská nemocnice

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24