SOUTĚŽ: Za tři správné odpovědi léto plné sportu

11. srpen 2022

Pokud dnes 11. 8. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte voucher na nákup v obchodě inSPORTline.  

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, pošleme vám tentokrát voucher v hodnotě 2.000,- Kč na nákup v obchodě inSPORTline.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

inSPORTline je předním českým výrobcem a dovozcem fitness vybavení, sportovního zboží, produktů pro volný čas i motocyklových doplňků. Společnost v České republice provozuje jak internetový obchod, tak síť kamenných prodejen v Praze, Brně a Ostravě. Voucher můžete uplatnit jak na jejich e-shopu, tak i v prodejnách.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, zašleme vám tentokrát sadu cen „na zub“. Bude mezi nimi zejména set dárků od značky Birell, které se vám mohou hodit nejen při sportu. Máme pro vás novou limitovanou edici čtyř radlerů na bázi Birellu světlého – s příchutěmi Citron & Máta a Višeň & Ostružina. A pro všechny, kteří ocení nižší podíl cukru, pak dvě nové varianty s příchutí Bezový květ a Malina s méně cukru.

K dárkům od Birellu přidáme i české RAW tyčinky Bombus Energy, které vám rychle a chutně doplní chybějící energii. Pošleme vám mix, ve kterém budou tyčinky ovocné, kokosovo-čokoládové nebo novinka – slaný karamel s arašídy.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou – pošleme vám cenu útěchy.

Spustit audio