Radiokempy Frekvence 1 s Klusem, Jandovou, Rybičkami 48, Mig 21, Buty a překvapením na závěr

Rádio Frekvence 1

O prázdninách vyráží žlutý tým Frekvence 1 na tradiční roadshow po českých kempech. Na každém kempu bude speciální hudební host, který zde živě odehraje hodinový koncert. V této roli se vystřídají Tomáš Klus, Rybičky 48, Mig 21, Buty nebo Marta Jandová. Návštěvníci Radiokempů Frekvence 1 se mohou těšit rovněž na živá vysílání s oblíbenými moderátory, posezení u táboráku, opékání buřtů, různé soutěže a další překvapení, včetně jednoho velkého na závěr. Vstupy na akce jsou zdarma.

 


 

Žlutý tým Frekvence 1 se opět po roce chystá na tradiční tour za posluchači, aby jim dovolenkový čas strávený v kempech zpříjemnil a pobavil je připraveným programem. Po celou dobu bude Frekvence 1 veškeré dění z Radiokempů přenášet přímo do éteru, aby si jejich pohodovou letní atmosféru mohli užít všichni posluchači. Návštěvníci budou mít navíc jedinečnou možnost potkat se s oblíbenými moderátory Lubkou Ponížilovou, Mírou Michálkem, Janou Knížkovou, Romanem Mikeschem, Tomášem Fílou či Robinem Sobkem.

 

Hlavní program

14:00 – 19:00 živé vysílání s oblíbenými moderátory Frekvence 1

19:00 – 20:00 živý koncert hudebního hosta

 

Přehled Radiokempů a hudebních hostů
 

6. července – Autocamp Mělník – Tomáš Klus

Radiokempy Frekvence 1 odstartují hned první červencovou středu. První zastávkou bude 6. července autokemp Mělník, který se nachází blízko historického centra města. Jako speciální host vystoupí písničkář Tomáš Klus.

 

13. července – Camping Rožnov pod Radhoštěm – Buty

Do Rožnova pod Radhoštěm v rámci akce Radiokempů Frekvence 1 přijede odehrát svůj koncert kapela Buty. „Posluchači se mohou těšit na žánrově pestrý koncert plný hudebních delikates s nápaditými a vtipnými texty. Playlist bude pestrý, na koncertě zazní současná novinka, píseň Včil, kterou jsme nahráli na podporu naší sbírky Buty dětem Ukrajiny, ale také nestárnoucí hity Jednou ráno, Mám jednu ruku dlouhou, Nad stádem koní, Vrána či Krtek,“ slibuje kapela.

 

20. července – Camp Dolce Trutnov – Marta Jandová

Hostem třetího kempu bude zpěvačka a moderátorka Marta Jandová, pro kterou je Frekvence 1 zároveň domovskou stanicí. Posluchači rádia ji mohou slyšet každý všední den od 10 do 11 hodin dopoledne. V pořadu „Co se děje s Martou Jandovou“ zmiňuje zajímavé aktuální události, ale i historky ze svého soukromého života. „Na můj druhý Radiokemp se moc těším. Loni to pro mě byla krásná zkušenost. Hrozně se mi líbí hrát v kempu, kde jsou lidi na dovolené. V kempech bývá úplně jiná atmosféra, lidi zde bydlí ve stanech nebo chatkách. Jsou vlastně vděční za každou blbost, takže mě to strašně bavilo,“ říká nadšeně oblíbená zpěvačka. Ještě prozradila, že opět přijede s kytaristou Ondrou Pátkem.

 

27. července – Autocamp Osek – Mig 21

Poslední červencovou středu s sebou jako speciálního hudebního hosta přiveze Frekvence 1 chlapeckou taneční, pěveckou a striptérskou skupinu z Prahy 5 – Smíchova Mig 21. Pro kapelu bude vystoupení na Radiokempu premiérou.

 

3. srpna – Autocamp OSTENDE Plzeň Bolevák – Rybičky 48

Hostem prvního srpnového kempu bude kapela Rybičky 48. „Návštěvníci od nás uslyšej nejznámější pecky a taky některý nový songy. Doporučuju všem, ať si vezmou náhradní trenky, protože hrajeme nahlas,“ uvádí se smíchem frontman kapely Kuba Ryba.

 

24. srpna – Camping Lipno Modřín

S létem a letošními Radiokempy se Frekvence 1 rozloučí předposlední srpnovou středu. Kdo bude speciálním hostem, prozradí rádio později. Až do Paráda festu Frekvence 1, který proběhne v sobotu 13. srpna na Konopišti, chce všechny napínat.

 

Veškeré potřebné informace k Radiokempům Frekvence 1 najdete na stránkách: https://www.frekvence1.cz/radiokemp

 

Iva Pavlousková




Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

TOPlist