Je Věčně tvá nevěrná nejhorší český film? Podle diváků je zlý, zkažený a znechucuje je

Věčně tvá nevěrná s Vlasákovou a Rašilovem: Zoufalá komedie odpuzuje diváky
Zdroj: se souhlasem TV Nova
Věčně tvá nevěrná: Josef Valoušek (Saša Rašilov) podvádí svou manželku Milušku (Lenka Vlasáková). A ta mu na to jednoho dne dojde.Naštěstí se na scéně objeví Josefova teta Marta (Vilma Cibulková), která pracuje v manželské poradně. A poradí jim, aby si nevěru vyzkoušeli oba.Miluška se na zahrádkářské taneční zábavě setká se svým bývalým spolužákem Adamem (Pavel Kříž).Když se Miluška domluví s Adamem na sexu, ukáže se, že je impotentní. A o nevěře tedy nemůže být ani řeč.+ 4 fotky+ 5 fotek

Komedie Věčně tvá nevěrná s Lenkou Vlasákovou a Sašou Rašilovem pojednává o nevěře, exekucích, impotenci a spoustě dalších témat. Co na ten mix říkají diváci?

Imrich Rešeta
Imrich Rešeta 08. 07. 2022 15:00

Věčně tvá nevěrná: Josef Valoušek (Saša Rašilov) už zažil lepší časy. Jeho firma jde ke dnu, řítí se do exekucí, a ještě mu manželka Miluška (Lenka Vlasáková) přijde na nevěru. Josefovi podá pomocnou ruku jeho tetička Marta (Vilma Cibulková), která pracuje v manželské poradně. Navrhne, aby byli nevěrní oba... Na českou komedii Věčně tvá nevěrná z roku 2018 se můžete podívat na Nově dnes ve 20:20.

Strašlivá komedie Věčně tvá nevěrná

Podle údajů specializovaného webu Kinomaniak se na komedii Věčně tvá nevěrná přišlo v roce 2018 podívat 113 264 diváků. To vlastně není špatné. Zejména s ohledem na to, jak film Milana Cieslara, který natočil třeba Pramen života (2000) nebo Colette (2013), vnímají diváci. Na komedii o nevěře nenechali nit suchou.

Neřeším takové věci jako směšnou nenávaznost scén, nepřehledný děj a nevykreslené postavy, vlastně po pěti minutách filmu je jasné, že v něm neexistuje žádná vnitřní mechanická nebo intuitivní logika, podle které by šlo hledat smysl," píše xxmartinxx na fanouškovském webu ČSFD.cz. Prý byl dopředu smířený s tím, že Věčně tvá nevěrná bude špatný film. Jenže tohle bylo hodně i na něj.

Morálně obludný chrchel tohohle kalibru ale nemůže zůstat jen tak bez povšimnutí. Je tohle vážně možné? Je mně jedno, jestli jde o důsledek vědomé agendy, nebo scenáristické a režijní neschopnosti, ale tenhle film je veskrze zlý a zkažený a mě uráží a znechucuje," dodává xxmartinxx.

Nevěra s Lenkou Vlasákovou a Sašou Rašilovem

Spokojené diváky komedie Věčně tvá nevěrná asi ani nelze najít. Ti, kulantně řečeno, naštvaní výrazně převažují. Pokud takoví vlastně nejsou všichni. „Nechápu. Už jako námět, potažmo převedené do scénáře, to mělo každého tvůrce spolehlivě odradit, ale kampak s touto reflexí na Cieslara. Přál bych si, aby na DVD namluvil zvukovou stopu, ve které mě bude informovat, kdy dle něj zrovna přichází čas humoru," komentuje snímek Gilmour93.

Někdy se stane, že film se zkrátka nepovede, ale zachraňují jej alespoň herci. Tady se před kamerou setkala řádka populárních tváří - Lenka Vlasáková, Vilma Cibulková, Saša Rašilov, Sara Sandeva, Jiří Lábus, Filip Blažek, Pavel Kříž... Ale ani jim se nepovedlo dodat komedii důvod, proč se na ni dívat.

Ani ostřílení herci jako Lábus, Kříž či Cibulková nemůžou zachránit tuhle trágu... Krajně nesympatickej, slizkej Rašilov funguje skvěle jako klacek hozenej pod nohy tohoto bijáku," shrnuje za všechny Figusek.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články