hledat

Tags:

Jaké rappery má na svém piedestalu Chris Brown? Nejvíce se modlil k těmto 6 velikánům hry…

Sdílej

Chris Brown byl v rámci interview pro LA Leakers požádán o jména interpretů, kteří ho ovlivnili vůbec nejvíce a v dotyčné souvislosti měl zmínit svůj „rapový Mount Rushmore“.

Jen připomínáme, že jde o sousoší v Jižní Dakotě, na němž jsou v žulovém skalním masivu vytesány hlavy čtyř důležitých amerických prezidentů Washingtona, Jeffersona, Roosevelta a Lincolna.

Po interpretovi, jenž miloval Michaela Jacksona a který chová obří dávku respektu k Lil Wayneovi, tak chtěl moderátor jeho čtyři největší rapové hrdiny…

Po chvíli ticha dorazila odpověď „Jay-Z, Nas, Big L a 2Pac,“ která však dlouho neplatila a někdejší přítel Rihanny svou odpověď upravoval…

„Počkej, Biggeho dejme místo Nase. Sakra, ale já Nase miluju, co teď…Vydrž, omlouvám se, ale Rakim tam musí být taky. Všichni, co jsem řekl, jsou v mém Mt. Rushmore. Vytvořil jsem si vlastní horu,“ doplnil Breezy, jenž za posledních 15 let spolupracoval s desítkami známých mistrů ceremonie.

Umísťovat do svých TOP listů Paca s Biggiem je běžná věc, což platí i pro Nasira s Hovou, ale mít v něm nebožtíka z D.I.T.C., to je překvapení, jemuž tleskáme.

Harlemský lyrik, jenž byl zastřelen v roce 1999 a dožil se tak pouze jednoho alba „Lifestylez ov da Poor & Dangerous“, je totiž v dlouhodobém stínu jiných zavražděných „fallen soldiers“ a také on byl přitom v branži extra hráč.

Tagy:
Bobby

O rapu píšu od roku 2000, od roku 2003 se tak děje pro bbarak.cz.

  • 1