bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Edmonton si pojistil útočnou sílu. Evander Kane zůstává!

13. července 2022, 10:05

Jan Šlapáček

V průběhu sezóny generální manažer Ken Holland zariskoval a v té době do špatně hrajícího Edmontonu přivedl Evandera Kanea, který byl krátce po ukončení smlouvy se San Jose. A světě div se, tohle spojení fungovalo od začátku až do konce.

O Evanderu Kaneovi se toho za poslední roky napsalo opravdu hodně, nicméně mnoho oněch článků nebylo kvůli jeho výkonům na ledové ploše. To se ale v průběhu minulé sezóny změnilo.

Po divokém konci v San Jose se problémový útočník v kanadské Albertě soustředil pouze na hokej, a to se rychle začalo projevovat. Kane si navíc výborně sedl s Connorem McDavidem a jejich spolupráce pomohla Oilers nakonec až do finále Západní konference.

Po skončení sezóny dal Holland veřejně najevo, že by stál o to, aby se třicetiletý útočník do Edmontonu vrátil. Jednání se dlouho táhla, až už to začalo pomalu vypadat, že Kane vyzkouší trh s volnými hráči.

Poslední jednání však byla úspěšná a o budoucnosti Kanea je jasno. S Oilers podepsal čtyřletou smlouvu v hodnotě 20,5 milionů dolarů. Vzhledem k tomu, jak si v Edmontonu během minulé sezóny počínal, se dá kontrakt označit za velmi dobrý. U útočníka s jeho renomé však budou vždycky nějaké otazníky.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.