Kadlec, Heidenreich, Ikaunieks, Malínský a spol. zažijí velmi náročné prověrky. Jaké kluby Serie A na ně čekají?

Kadlec, Heidenreich, Ikaunieks, Malínský a spol. zažijí velmi náročné prověrky. Jaké kluby Serie A na ně čekají?

Jablonec se uprostřed pracovního týdne vydal v rámci herního kempu na Apeninský poloostrov. Co všechno na něm svěřence trenéra Davida Horejše čeká?

V italské oblasti Gitsberg Jochtal se Ikaunieks, Kadlec, Sejk a spol. utkají se třemi soupeři, s tím, že dva z nich už byli oznámeni.

16. 7. vyzve Jablonec US Sassuolo v čele s útočníkem Berardim a 21. 7. zase narazí na Spezii Calcio, která má v kádru například Samuela Mráze. V praxi to znamená, že změří síly hned se dvěma zástupci Serie A.

Soupeř na devatenáctý červencový den je ještě v jednání. Jisté je však to, že ve výpravě nechyběl ani Jan Chramosta, po němž mocně touží Bohemians 1905 a Miroslavu Peltovi už podle svých slov předložili dost zajímavou nabídku.

S jakým kádrem, který zatím během léta musel strávit hned dvě porážky, tedy bude nástupce Petra Rady na herním soustředění pracovat?

Jablonecký pro herní soustředění:

Brankáři: Jan Hanuš, Adam Richter, Jakub Surovčík

Obránci: Patrik Haitl, Jan Krob, Jakub Martinec, Matěj Polidar, Michal Surzyn, David Štěpánek, David Heidenreich (o jeho působení se jedná)

Záložníci: Michal Černák, David Houska, Tomáš Hübschman, Vojtěch Kubista, Miloš Kratochvíl, Tomáš Malínský, Dominik Pleštil, Jakub Považanec, Adam Ritter, Tomáš Smejkal, Pavel Šulc, Vladimir Jovović

Útočníci: Jan Chramosta, Davis Ikaunieks, Václav Kadlec, Jan Silný, Václav Sejk.

Liga s 12 týmy, jak o tom mluví šéf LFA? Klidně, ale ne přes vyhřívání! A místo vesnic mají hrát velký fotbal města

Zdroj: fkjablonec.cz