Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Známou mexickou zpěvačku (†21) zastřelil její manžel (79)! Chtěla ho prý opustit

Autor: pma - 
14. července 2022
16:11

Talentovaná mexická zpěvačka Yrma Lydya Gamboa Jimenezová (†21) už žádný koncert neodehraje. O život ji totiž připravil o bezmála šedesát let starší manžel Jesus Hernandez (79). Svou partnerku zastřelil v soukromém salonku v japonské restauraci v Mexico City. Yrma se s násilnickým manželem několik měsíců marně pokoušela rozvést.

Otřesná tragédie zasáhla na sklonku června Mexiko. O život přišla nadějná umělkyně a zpěvačka Yrma Lydya Gamboa Jimenezová. Ze světa ji sprovodil její vlastní a o desítky let starší manžel, právník Jesus Hernandez. Pár si zašel na oběd do japonské restaurace ve čtvrti Benito Juarez. Tam však došlo k drsné hádce. Po chvíli se v budově ozvaly výstřely.

Odejít chtěla již několik měsíců

Podle deníku The New York Post byla Yrma postřelena třikrát do hrudníku. Motivem vraždy byla podle deníku žádost o rozvod. Mexičanka se několik měsíců snažila od muže odejít, avšak bez úspěchu.

Žádost o rozvod Yrma podala již na konci minulého roku, připojila i fotografie svého zbitého obličeje. Jesus totiž nešel pro ránu daleko a svou krásnou přítelkyni často bil, dokonce jí i vyhrožoval zbraní. Nakonec své výhrůžky proměnil v krutý čin.

Pachatele vraždy zadrželi

Hernandez chtěl společně se svým bodyguardem z místa činu rychle zmizet, policie je oba však rychle dostihla. „Muž usmrtil svou ženu třemi výstřely. Už byl zadržen spolu s další osobou, která ho doprovázela,“ potvrdil médiím šéf policistů Omar Garcia Harfuch.

Zpěvačka na scéně působila přes deset let už od dětství a měla plány na velkou kariéru. Oficiálně uváděla věk 21 let, ovšem podle tamních médií byla starší. Za jejím mladistvým vzezřením stály patrně i výrazné zásahy plastických chirurgů. Za Hernandeze byla vdaná dva roky.

krasomila ( 18. července 2022 11:14 )

A všichni muži jsou prudce inteligentní, hodní a jde jim především o krásu duše, že si berou Mařeny ve věku svých dcer, když mají prachy.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání