Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Archiv Z 1978: ČSSR - SSSR

13. etapa: Po alpských etapách přichází zklidnění. Peloton jede do Saint Etienne

Saint Etienne se díky návštěvám v nedávných letech už dostalo mezi dvacítku nejfrekventovanějších měst na programu Tour de France. Slavný závod do města už zavítal šestadvacetkrát a další návštěvu přidá coby finiš třinácté etapy. Přímý přenos sledujte od 13:50 na ČT sport a ČT sport Plus.

Je nám líto, video expirovalo.
Představení 13. etapy Tour de France

Po dramatických alpských dnech nastává čas na zklidnění. Vysoké, více než 2000 metrů vysoké vrcholy jsou protentokrát minulostí, peloton sjíždí do nížin. Ale nebude to celé z kopce: na programu jsou tři kategorizované prémie, z toho Col de Parménie měří více než pět kilometrů se sklonem nad sedmi procenty a vysloužila si označení kategorie 2.

V minulém týdnu zkusili únik Lennard Kämna (v etapě na La Planche des Belles Filles) či Bob Jungels, který se do pedálů opřel v deváté etapě s cílem na Chateau les Portes du Soleil. Kdo bude jejich následovníkem a pokusí se přelstít silný peloton vedený stájemi UAE, Ineos Grenadiers a Jumbo-Visma?

Přímý přenos etapy sledujte od 13:50 na ČT sport a ČT sport Plus, spolu s Tomášem Jílkem komentují Lubor Tesař a Stanislav Kozubek. 

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články