AirPods Pro 2 mohou fungovat jako naslouchátka a mají vylepšené nabíjecí pouzdro

Údajné uniklé informace naznačují, že v nadcházejících AirPods Pro 2 se zdravotními funkcemi a vylepšenou podporou Find My přicházejí významné změny. Druhá generace AirPods Pro byla dlouho přicházející a zvěsti kolují kolem minimálních externích aktualizací. Nejnovější únik potvrzuje minimální estetické změny, ale několik nových funkcí a aktualizované nabíjecí pouzdro.

Na co se můžete těšit?

Podle 52Audio budou mít AirPods Pro 2 aktualizovaný procesor H1, zdravotní funkce , jako je detekce srdečního tepu, a podivný nový mikrofon v nabíjecím pouzdře. Zdá se, že informace pocházejí z interních zdrojů a zahrnuté obrázky jsou vykresleny na základě dostupných informací.

Označují nový procesor jako čip H1, což je to, co je již v AirPods Pro. Není jasné, jestli to Apple bude nazývat H1 nebo H2, ale je to výkonnější čip System in Package. Údajné nové funkce zahrnují detekci srdečního tepu, funkci sluchadla a vylepšený zvuk. Nabíjecí pouzdro obsahuje USB-C místo Lightning, reproduktory pro Find My a mikrofon pro funkci sluchadla.

Design sdílených obrázků se zdá nezměněný, přičemž únik naznačuje, že všechny změny jsou interní. Snímač srdečního tepu může být také schopen shromažďovat údaje o teplotě, ale to není potvrzeno. Nabíjecí pouzdro MagSafe může mít na pravé straně mikrofony pro sběr okolního zvuku a použití naslouchátek. Zvuk shromážděný pouzdrem se přenáší do sluchátek ke zpracování a vylepšení a pravděpodobně se použije pro mluvící mikrofon při hovoru s nedoslýchavým uživatelem.

Reproduktor ve spodní části nabíjecího pouzdra může vydávat zvuk pro funkci Najít. To je podobné jako AirTag a může pomoci uživatelům najít ztracené pouzdro, které je právě v nedohlednu. Zdá se, že tyto nové podrobnosti od 52audio potvrzují detaily designu a předchozí fámy související se zdravím, ale zdroj nemá dlouhou historii úniků. Z publikace dříve unikly obrázky AirPods 3, které se ukázaly jako přesné, takže čas ukáže, zda je tento nejnovější únik také pravdivý.

Předchozí zvěsti navrhovaly aktualizace zdraví a radikálnější redesign bez stopky. Pokud Apple zamýšlí vydat nové AirPods Pro na podzim, pak je design a sada funkcí na místě a úniky budou pravděpodobně přesnější.

Předchozí článek

Apple vydá svůj AR headset pravděpodobně v lednu 2023

Následující článek

Apple zkoumá montážní systém pro dva monitory pro Pro Display XDR

Související články