K duchcovské Barboře zve na pohodovou muziku skupina Plavci
Koncert se odehraje u duchcovské Barbory
Co se chystá

Duchcov – V rámci projektu Letní tóny Duchcova se na letní scéně u Barbory v Duchcově představí ve středu 20. července kapela Plavci / Rangers. Skupina, jejíž skladby už zdomácněly u táborových ohňů, obohacuje téměř šedesát let českou hudební scénu o příjemné volkové country. Koncert začne v 19 hodin.

V současné době hrají Plavci ve složení Jan Vančura, akordeonista a klavírista Mário Bihári, který hrával například se Zuzanou Navarovou nebo se skupinou Koa a kytarista David Fiedler. V repertoáru tria, kde hraje z původní skupiny jen zmíněný Jan Vančura, jsou oblíbené a zlidovělé písničky původních Plavců.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru