21. 7. 2022

Novinka pod lupou: Everything's Trash (Freeform)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Everything's Trash
Žánr komedie
Stanice Freeform
Premiéra 13. 7. 2022
Vysílání středa
Délka pilotu 23 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Phoebe je třicetiletá hvězda podcastů, která se potýká se svým chaotickým životem. Když se její starší bratr Jayden stane předním politickým kandidátem, je nucena dospět a spoléhá na své přátele a úzkou rodinu, aby jí pomohli vyřešit dospělost. Seriál se inspiruje bestsellerem Everything's Trash, But It's Okay od Phoebe Robinson.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Já nevím, proč má Freeform potřebu točit komedie? Vždyť největší úspěch slavil s Lhářkami a podobnými seriály. Snaha být co nejvíc cool a woke dopadá pak takhle… A to snad ani nechcete vidět.

Hlavní hrdinka si myslí, že jí patří svět. Sice argumentuje tím, že se nemusí nechat utlačovat v tomto světě mužské dominance, kde to ženy mají tak strašně těžké. Boo-hoo. To ale snad neznamená, že se budu chovat takhle, ne? Bez špetky respektu k názoru ostatních nebo nějakého pudu vlastní soudnosti. Je hlasitá, drzá a prostě nesnesitelná.

No a když máte takovou hlavní hrdinku, tak už ani vlastně nevíte, o čem ten seriál (nebo epizoda) je, protože to všechno přehluší a zbyde ve vás jen pocit hořkosti a odhodlání, že nechcete vidět ani minutu navíc.

  • krátká stopáž
  • i tak to bylo moc dlouhé
  • hlavní hrdinka a její chování
20 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu