Starkova Příbram vítá nového generálního partnera a upravuje kvůli němu i název organizace...

Starkova Příbram vítá nového generálního partnera a upravuje kvůli němu i název organizace...

Příbram, jejíž kádr tento týden opustili Tomáš Pilík se Stanislavem Vávrou, se pochlubila příchodem nového významného partnera.

S druholigovým celkem sídlícím u řeky Litavky si plácla na spolupráci společnost Viagem, která se také stalo i jeho generálním sponzorem.

Středočeský klub kvůli tomu mění i název a od startu ročníku 2022/2023 bude vystupovat pod oficiálním jménem FK Viagem Příbram.

"Spojení s tradičním fotbalovým klubem z Příbrami je logickým vyústěním lásky k fotbalu a naše společnost je ráda, že se stává partnery organizace, kde se dělá fotbal dlouhodobě na nejvyšší úrovni s kladeným důrazem na výchovu mládeže a nových talentů,“ uvedl po podpisu kontraktu zakladatel firmy Přemysl Kubáň.

Viagem se stala největším obchodníkem na domácím trhu s nemovitostmi a příbramský ředitel Jan Starka je s nového napojení nadšen...

"Jsme rádi, že se nám podařilo navázat takto silné partnerství, obzvláště v této těžké dnešní době. O to více si vážíme přístupu a rychlosti jednání od pana Kubáně a jeho společnosti, která má důvěru v práci, kterou zde odvádíme a stává se tak novou důležitou součástí klubu," uzavřel webem fkpribram.cz citovaný syn Jaroslava Starky.

Tým, jehož trenérsky vedou Tomáš Zápotočný a Marek Nikl, sehraje generálku na FNL proti Bohemians 1905, což určitě nebude dvakrát snadné. Jaroslavem Veselým vedení klokani totiž během léta neznají nic jiného, než výhry, kterých zažili už pět.

Pivarník: Nikdo nemá víc času než fotbalisti. Jsem překvapený, že hráči, kteří chtějí hrát v zahraničí, neumí jazyky

Zdroj: FK Příbram