Zákaz používání smartphonů. Galtier pro fotbalisty PSG připravil nová přísná pravidla

Zákaz používání smartphonů. Galtier pro fotbalisty PSG připravil nová přísná pravidla

Na začátku července byl oficiálně představený nový trenér fotbalistů Paris Saint-Germain, kterým se stal zkušený pětapadesátiletý Francouz Christophe Galtier, který si umínil zlepšit morálku v kabině, přičemž první změny na sebe nenechaly dlouho čekat.

Francouzský gigant je aktuálně na turné v Japonsku. A jeho hráči přitom právě tam poznávají způsoby a zásady svého nového lodivoda. Ten prý zatím stihl zavést tři nové pořádky.

  • Pozdní příchod

Pokud hráči nepřijdou na tréning do 8:45 a zároveň se nedokáží řádně omluvit, půjdou zpět domů. Pokud se to bude opakovat, mělo by je čekat vyřazení z týmu.

  • Utužení kolektivu

Všichni fotbalisté dále budou muset nově snídat i obědovat společně ve stejný čas a u jednoho stolu. Tato změna má utužit kolektiv a vybudovat lepší vztahy v kabině.

  • Zákaz smartphonů

Zatím posledním novým pravidlem má být to, že hráči už nebudou moci v době společného jídla používat své špičkové telefony. Namísto kontrolování sociálních sítí by se spoluhráči měli raději bavit navzájem mezi sebou.

Podle zákulisních informací jsou fotbalisté PSG s novými změnami zatím spokojení. Pozitivem pro fanoušky Pařížanů je určitě i to, že na příchod Christopha Galtiera a jeho změny v kabině zareagoval pozitivně i Neymar, o kterém se ještě před pár týdny mluvilo v souvislosti s prodejem. Galtier ale opakovaně řekl, že s Brazilcem počítá.

Nejbližší soutěžní zápas čeká na fotbalisty PSG už 31. července, kdy ve francouzském Superpoháru změří síly s FC Nantes. Nová sezóna francouzské Ligue 1 pak začíná 7. srpna.

Zdroj: Šport.sk

Lakomý Neuer? Taxikář za vrácení peněz a dokladů dostal nepodepsaný dres