O2 TV odvysílá všechny zápasy fotbalové ligy, zařadí nový pořad

středa, 27. července 2022, 13:20 TV MediaGuru

Všechny zápasy první fotbalové ligy odvysílají i v ročníku 2022/2023 stanice O2 TV Sport a O2 TV Fotbal. Vysílat budou z nového odbavovacího centra. Sestřihy sobotních i nedělních utkání uzavře v každém kole pořad F:Inito.

Nové odbavovací centrum O2 TV, zdroj: O2

Nové odbavovací centrum O2 TV, zdroj: O2

Televize O2 TV nabídne i v letošním nadcházejícím ročníku tuzemské nejvyšší fotbalové Fortuna:Ligy vysílání všech jejích zápasů. Nová sezóna odstartuje na O2 TV Sport v pátek 29. července od 20.00 hodin, kdy moderátoři Petr Svěcený a David Sobišek nabídnou speciální devadesátiminutové preview. 

První zápasy Fortuna:Ligy jsou na programu v sobotu 30. července, stanice O2 TV Sport v rámci svého hlavního programu odvysílá zápasy FC Baník Ostrava - 1. FC Slovácko a FK Teplice- FC Viktoria Plzeň, studiem diváky provede Petr Svěcený. O den později, kdy studio moderuje Michal Hrdlička, přijdou na řadu duely FC Hradec Králové - SK Slavia Praha a AC Sparta Praha - FC Slovan Liberec. Všechna ostatní utkání poskytne O2 TV Fotbal ve své multidimenzi.

V sobotu i v neděli ve 21.30 hodin uzavře odehrané duely nový pořad F:Inito, který bude trvat 45 minut a přinese sestřihy a ohlasy. V pondělí od 20.00 pokračuje zábavná show Tiki-Taka.

Novinkou pro letošní sezónu v produkci O2 TV je odbavovací centrum, multifunkční studio má pak nabídnout atraktivnější zobrazovací plochy i inovované využití rozšířené virtuální reality s 3D grafikou. „Pokračujeme ve výrazné podpoře českého fotbalu, který vysíláme již sedmým rokem. Každou sezonu investuje O2 TV do produkce Fortuna:Ligy přes 80 milionů korun, ať už se jedná o moderní HD přenosové vozy, doprovodná zápasová studia či pořady jako je například show Tiki-Taka. Všechny stanice nově odbavujeme z moderního pracoviště, které nám umožní kvalitnější výrobu všech formátů. Ve studiu představíme nové prvky v rozšířené a virtuální realitě s 3D grafikou a budeme nadále využívat i kamerový systém O2 TV Cable CAM," uvedl Marek Kindernay, výkonný ředitel stanice O2 TV Sport.

O2 TV podpoří kampaní s Petrem Čechem nový O2 TV Box

úterý 26. července 2022

V srpnu také startuje nová komunikační kampaň zaměřená na televizi O2 TV, ve které nechybí ani hlavní ambasador Petr Čech. Vedle možnosti využití služby O2 TV Zlatá na měsíc zdarma k nově zakoupenému O2 TV Boxu kampaň podporuje i nabídku předplaceného tarifu Sport Plus. „Při aktivaci do konce srpna ušetří divák za 12 měsíců přes 700 Kč," přiblížila ředitelka digitálních služeb a O2 TV Dana Tomášková.

Zvýhodněná nabídka balíčku Sport Plus vyjde při aktivaci do konce srpna na 239 Kč měsíčně, přičemž standardně je to 299 Kč.

Předplacený tarif Sport Plus nabízí sportovní kanály jako O2 TV Sport, O2 TV Fotbal, O2 TV Tenis, Premier Sport 1, Premier Sport 2, ČT sport, Nova Sport 3 a Nova Sport 4. Na těchto stanicích se vysílají přenosy z Fortuna:Ligy, hokejové extraligy, Ligy mistrů UEFA, německé Bundesligy, italské Serie A nebo také španělské La Ligy.

Složení fotbalové redakce O2 TV pro Fortuna:Ligu 2022/2023:

  • Moderátoři studií: Petr Svěcený, David Sobišek, Michal Hrdlička
  • Rozšířený tým expertů: David Holoubek, Petr Mikolanda, Jakub Podaný, Jan Rajnoch, Jan Rezek, Antonín Rosa, Horst Siegl, Petr Švancara, Martin Vozábal
  • Komentátoři: Tomáš Radotínský, Jan Homolka, Václav Pilný, Aleš Svoboda, Vlastimil Kaiser, Radek Šilhan, David Nyč, Michal Řežábek, Jakub Vančura
  • Reportéři: Tereza Kubíčková, Denisa Doležalová, Klára Janáčková, Eliška Machová, David Sobišek, Vladimír Grebennikov, Radek Šilhan, Antonín Rosa
Antonín Rosa, Horst Siegl, Jan Rajnoch, Jakub Podaný, David Sobišek, Petr Švancara, Petr Svěcený, zdroj: O2 TV

Antonín Rosa, Horst Siegl, Jan Rajnoch, Jakub Podaný, David Sobišek, Petr Švancara, Petr Svěcený, zdroj: O2 TV

-mav-