Lexa z Comebacku po 15 letech: Mladistvý vzhled Matoušovi Rumlovi zůstal. Po seriálu mu je smutno

od Markéta Krejčí
2 minuty čtení
Ruml Matous
Zdroj: Profimedia

Prázdninové televizní schéma je obvykle plné starých, osvědčených klasik. Mezi ně patří i populární sitcom Comeback. Jednu z hlavních rolí si tam zahrál Matouš Ruml. Svérázného mladíka Lexu už ale připomíná jen vzdáleně.

Seriál Comeback se začal vysílat v roce 2008 a od té doby se stal kultovní záležitostí. Z mladých herců, kteří v něm účinkovali, udělal prakticky přes noc hvězdy.

Hercem už odmalička

To je případ i velkého sympaťáka a herce Matouše Rumla. Ten se až do natočení Comebacku objevoval spíše jen na divadelních prknech.

Matouš vystudoval Pražskou konzervatoř. Během studií hostoval v divadle ABC či ve Stavovském divadle. Stál také před kamerou, většinou se ale jednalo o menší role v televizních projektech.

Úplně poprvé si však vyzkoušel roli herce v pouhých 10 letech, kdy si zahrál v seriálu Život na zámku a v televizní pohádce Princ z pohádky.

Seriálu bylo všude plno

Zlomové pro něj bylo právě natočení Comebacku. Jeho ztvárnění tak trochu zvláštního Alexandra Bůčka neboli Lexy sklízelo velké úspěchy.

„Měl jsem období, kdy jsem o Comebacku už nechtěl moc slyšet, ale teď je mi po tom už smutno,“ svěřil se nedávno webu TV Guru.

Stále stejný pohled

Ruml v roli zaujal i díky svému mladistvému vzhledu. Jeho postavě bylo pouhých 16 let, zatímco Matoušovi už bylo třiadvacet.

Ruml Matous

Zdroj: Profimedia

Mladické vzezření si populární herec drží dodnes, přesto je na něm ale téměř patnáct let znát. Bujná kštice mu sice prořídla a na čele přibylo pár vrásek, jeho mladistvý kukuč je ovšem pořád stejný.

Zdroj: TV Guru, Profimedia

Autor: Markéta Mladá


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články