Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Strach o Martu Kubišovou: Rychlý převoz do nemocnice kvůli perforaci střev

Marta Kubišová v září 2021.
Zdroj: profimedia
+ Další fotografie
zdraví

Legenda české hudební scény Marta Kubišová (79) musela být v noci na dnešek urychleně převezena do nemocnice. Zpěvačku, která si již dlouho stěžovala na zhoršení zdravotního stavu, postihla dle informací TV Nova perforace tlustého střeva. 

Náhlá hospitalizace

Zpěvačka Marta Kubišová se po neprodlené hospitalizaci již nachází v rukou specialistů. O tom, že se potýká se zdravotními problémy, prý mluvila již před měsícem. Do nemocnice musela být převezena v noci na pátek, kdy došlo k rapidnímu zhoršení jejího stavu, který vyvrcholil takzvaným protržením tlustého střeva.

S informací o tom, že slavná česká zpěvačka skončila na nemocničním lůžku, přišla jako první TV Nova a potvrdila ji i šéfka Ligy na ochranu zvířat Dagmar Kubištová, které je Kubišová čestnou členkou.

"Zpráva o tom, že paní Marta Kubišová je v nemocnici, nás opravdu moc zasáhla, protože je to dlouholetá členka naší organizace, velká milovnice zvířat. Známe ji osobně, protože jezdila do našeho útulku pravidelně," uvedla Kubištová.

"Moc jí držíme palce, posíláme jí všechnu energii, aby se brzy uzdravila a brzy se vrátila ke své rodině a svým zvířátkům," doplnila šéfka Ligy pro ochranu zvířat.

Dlouhodobé problémy

Jestli musela interpretka slavných českých hitů podstoupit chirurgický zákrok zatím není jisté. Zpěvačka má vypnutý mobilní telefon, tudíž není možné se sní spojit a dozvědět se o jejím stavu bližší informace.

Že na tom není nejlépe si zpěvačka stěžovala již v červnu, kdy byla primátorem hlavního města Prahy Zdeňkem Hřibem jmenována čestnou občankou naší metropole. "Bylo mi strašné horko a zdálo se mi, že tam není vzduch. Bylo mi hodně, hodně špatně. Špatně snáším teploty," svěřila se tehdy Blesku Kubišová, která se musela rychle vrátit domů.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy