Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Marta Kubišová (81) skončila v nemocnici. Zpěvačku podle informací TV Nova hospitalizovali kvůli protržení tlustého střeva. Podle všeho ji hospitalizovali už v noci na pátek, televizi to potvrdila šéfka Ligy na ochranu zvířat Dagmar Kubištová, které je Kubišová členkou.

"Zpráva o tom, že paní Marta Kubišová je v nemocnici, nás opravdu moc zasáhla, protože je to dlouholetá členka naší organizace, velká milovnice zvířat. Známe ji osobně, protože jezdila do našeho útulku pravidelně,“ sdělila.

"Moc jí držíme palce, posíláme jí všechnu energii, aby se brzy uzdravila a vrátila se ke své rodině a svým zvířátkům," dodala na povzbuzenou Kubištová.

Kubišová leží na jipce v nemocnici na Homolce a už je po operaci. Deníku Blesk to potvrdila mluvčí nemocnice Martina Dostálová s tím, že více bez svolení rodiny o zdravotním stavu zpěvačky prozradit nemůže.

Kubišovou v posledních letech ve společnosti několikrát postihla slabost. Mimo jiné loni v květnu na pohřbu dlouholetého kamaráda Ivana Havla nebo letos v červnu, když si od pražského primátora Zdeňka Hřiba přebírala medaili čestné občanky metropole. Není tajemstvím, že má umělkyně problémy se srdcem. Před šesti lety také prodělala infarkt.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám