InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Čarodějnické odpoledne

    Čtvrtek 25.4 15:00 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Na Sadech, České Budějovice

  • Tvořivý rok – gravírování

    Čtvrtek 25.4 16:00 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Čtyři Dvory, Emy Destinové 46, České Budějovice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Na úvod remíza v Příbrami. Táborsko přišlo rychle o vedení

Táborský Matouš Varačka (vlevo) v souboji s příbramským soupeřem. Nová posila Táborska si zahrála v základní sestavě, přičemž střídala v 69. minutě. , Autor: Karolina Kabíčková

Táborský Matouš Varačka (vlevo) v souboji s příbramským soupeřem. Nová posila Táborska si zahrála v základní sestavě, přičemž střídala v 69. minutě.     Autor: Karolina Kabíčková

PŘÍBRAM/TÁBOR - První zápas nového ročníku FNL sehráli druholigoví fotbalisté Táborska na stadionu Příbrami. Diváci čekali na první gól až do konce poločasu, kdy se dočkali hned dvakrát. Nejprve využil zaváhání příbramské obrany ve 42. minutě Emmanuel Tolno, za dvě minuty pak střelu Marcela Čermáka tečoval za Kotkova záda Michal Bezpalec. Po změně stran se už skóre nezměnilo, a tak Táborští přivezli od Litavky bod za remízu 1:1.

 

FK Viagem Příbram – FC Silon Táborsko 1:1 (1:1), branky: 44. Bezpalec (vlastní) – 42. Tolno, rozhodčí Petřík – Váňa, Kotalík, ŽK (2-2): 32. Čejka, 87. Zeronik – 34. Mezera, 90. Bezpalec, 868 diváků.

FK Viagem Příbram: Melichar – Dudl, Fišl, Stropek, Čejka – Petrák (92. Švestka), Čermák, Jeřábek (81. Musil), Osmančík (92. Vott), Novotný (46. Zeronik) – Surmaj (81. Vokřínek).

FC Silon Táborsko: Kotek – Mezera, Navrátil, Bezpalec – Plachý, Kopřiva, Liepa, Kosek (69. M. Šplíchal) – Varačka (69. Babacar), Mach (60. Nešpor), Tolno (92. Svatek).

Trenér Táborska Radoslav Kováč byl nakonec s bodem spokojený, výkon však nebyl podle jeho představ. „První zápas je úplně něco jiného než příprava. Do utkání jsme vstoupili dobře, ale po deseti minutách jsme po třech laciných ztrátách ze zápasu vypadli. Trošku jsme znervózněli, v závěru půle jsme ale dali vedoucí branku. Klukům jsem říkal, ať jsou koncentrovaní, abychom udrželi vedení do poločasu. Bohužel jsme po tečované střele dostali na 1:1. Ve druhém poločase měly šance oba týmy, nicméně bod bereme. Určitě se ale musíme zlepšit, výkon nebyl, jak jsem si představoval," zhodnotil mistrovskou premiéru trenér Kováč.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace