Zavřít reklamu

TV+ nabízí originální komedie, dramata, thrillery, dokumenty a dětské pořady. Na rozdíl od většiny ostatních streamovacích služeb však už služba neobsahuje žádný další katalog mimo vlastní tvorbu. Ostatní tituly jsou zde k dispozici ke koupi nebo pronájmu. Tento týden se jedná zejména o premiéru seriálu Na povrchu, ale i připravovaný speciál Snoopyho nebo uveřejnění data premiéry dlouho očekávaného filmu s Ethanem Hawkem a Ewanem McGregorem.

Na povrchu  

Série Na povrchu je popisována jako psychologický thriller, ve kterém hraje hlavní roli Gugu Mbatha-Raw. Nový seriál měl premiéru 29. července, kdy už jsou k dispozici první tři díly. Děj se odehrává v San Franciscu, kde Sophie, tedy hlavní protagonistka, zažívá ztrátu paměti v důsledku traumatického poranění hlavy, o kterém předpokládá, že je výsledkem pokusu o sebevraždu. Jak se za pomoci manžela a přátel pokouší skládat dílky svého života znovu dohromady, začíná pochybovat o pravdivosti svého vzorového života.

Lucy’s School

12. srpna bude mít v rámci platformy premiéru další speciál se Snoopym. Ten je samozřejmě cílen ke konci prázdnin a začátku školní docházky. Protože ale Lucy chodí do školy ráda a nemůže se jejího začátku již dočkat, začne s výukou o něco dříve. Jak to bude probíhat naznačuje už trailer.

Bad Sisters

19. srpna dojde na premiéru nového seriálu, který bude temnou kriminální komedií. Sestry rodiny Garveyových jsou totiž podezřelé z vraždy jejich švagra. V hlavních rolích se objeví Sharon Horganová, Anne-Marie Duffová, Eva Birthistleová, Sarah Greeneová a Eve Hewsonová právě jako své sestry, takže vyšetřovatelé to opravdu nebudou mít jednoduché.

Sidney 

Apple uveřejnil informaci o připravovaném dokumentu Sidney, který odhaluje neznámá fakta a vzdává poctu Sidney Poitierovi, tedy legendárnímu herci, filmaři a bojovníkovi za lidská práva. V dokumentu budou hovořit třeba Denzel Washington, Spike Lee, Halle Berry a další osobnosti. Produkce se ujala sama Oprah Winfrey. Premiéra je stanovena na 23. září.

Raymond & Ray  

Nevlastní bratři Raymond a Ray se shledávají po smrti otce, se kterým si ale nebyli zrovna blízcí. Zjistí, že jeho posledním přáním je, aby mu společně vykopali hrob. Spolu se vyrovnávají s tím, jací muži se z nich stali právě díky svému otci, ale i jemu navzdory. Téma je to tedy poměrně vážné a jistě nevšední, nicméně tento film bude bodovat zejména svým obsazením. V roli bratrů se totiž představí Ethan Hawke a Ewan McGregor. Konečně také známé datum premiéry, na tu si sice ještě chvíli počkáme, ale lepší pozdě než nikdy. Těšit se tedy můžeme na 21. října letošního roku.

Apple TV

O  TV+ 

Apple TV+ nabízí originální televizní pořady a filmy z produkce Applu v kvalitě 4K HDR. Obsah můžete sledovat na všech svých zařízeních Apple TV, ale i iPhonech, iPadech a počítačích Mac. K nově koupenému zařízení máte službu na 3 měsíce zdarma, jinak je její bezplatná zkušební doba 7 dní a poté vás měsíčně vyjde na 139 Kč. Ke sledování Apple TV+ nicméně nepotřebujete nejnovější Apple TV 4K 2.generace. Aplikace TV je k dispozici také na jiných platformách, jako jsou Amazon Fire TV, Roku, Sony PlayStation, Xbox a dokonce i na webu tv.apple.com. K dispozici je i ve vybraných televizorech Sony, Vizio atd. 

.