31. 7. 2022

Týden v obraze: Sandman, Reservation Dogs a další

Týden v obraze: Sandman, Reservation Dogs a další

Týden: 1. srpna 2022 – 7. srpna

Pojďte se spolu s námi podívat přehledně na to, co nás v následujícím týdnu v seriálovém světě čeká a nemine.

Užitečné odkazy


Na které seriály se v tomto týdnu těšíte nejvíce vy?

Industry (HBO, 2. série)

Seriál nás zavede do světa mezinárodního finančního sektoru. Sledujeme ambiciozní mladé dvacátníky, kteří se snaží zajistit svou budoucnost. Skupinka čerstvých absolventů bojuje o omezenou nabídku stálých pozic v nejvýznamnější investiční bance v Londýně. Hranice mezi školou, přátelstvím, láskou a nepřátelstvím se začnou brzy stírat. Hrdinové zjistí, že se dostali do kultury společnosti, kterou definuje sex, drogy a ego stejnou měrou.

Snake in the Grass (USA, novinka)

Sledujeme cizince, kteří jsou vysazeni do divočiny. Aby vyhráli 100 000 dolarů, musí přijít na to, kdo je sabotér, který je tajně podkopává na každém kroku.

Celebrity Beef (E! Entertainment, novinka)

Sledujeme dvě slavné osobnosti, které se utkají ve vaření. S noži v ruce a s kořením na stojanu jsou připraveni připravit ten nejlepší pokrm.

Chicken Girls: College Years (YouTube, novinka)

Spin-off seriálu Chicken Girls o vysokoškolácích.

Middlemost Post (Nickelodeon, novinka)

Bývalý dešťový mrak Parker J. Cloud, jeho kamarád Angus a malý mrož Russell spolu doručují poštu všude možně po Mount Middlemost.

Bom Dia, Verônica (Netflix, 2. série)

Nedoceněná policistka narazí při pátrání po internetovém predátorovi na manželský pár opředený děsivým tajemstvím – a pavučinou lží, která ho má zakrýt.

Adaptace knihy Bom Dia, Verônica – Raphael Montes & Ilana Casoy.

Reservation Dogs (FX on Hulu, 2. série)

Čtyři mladí indiánští teenageři z Oklahomy tráví své dny pácháním zločinů… ale taky bojem proti zločinu.

Code 404 (Sky, 3. série)

Seriál se odehrává v blízké budoucnosti, kde jsou detektivové John Major a Roy Carver nejlepší dvojkou potírající zločin. Jenže během jedné nepovedené akce v utajení je detektiv Major zabit. Naštěstí je po ruce experimentální umělá inteligence díky níž, je Major přiveden zpět k životu. Jediný problém je, že Major 2.0 sice vypadá a zní jako originál, ale občas se něco ztratilo při přenosu. A po pravdě? Bylo toho docela dost…

Sweet Life: Los Angeles (HBO Max, 2. série)

Upřímný a jedinečný pohled na to, co znamená být mladý, černý a neustále usilovat o své sny v srdci jižního Los Angeles.

The Sandman (Netflix, novinka)

Čaroděj se pokusí polapit Smrt, ale místo toho se mu povede uvěznit jejího mladšího bratra Morfea, takzvaného Pána snů. Po letech se dokáže osvobodit, je velmi zesláblý, ale potřebuje napravit následky, které zapříčinila jeho izolace. Nejdřív ale musí získat tři relikvie, které mu byly odcizeny.

Natočeno podle komiksu, který napsal Neil Gaiman.

Další díly seriálu
Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Camfourek

Camfourek

Těším se na Sandmana. Ale jestli to zvrznou, tak budu naštvaná.
před 90 týdny
Další články k tématu