Na Konopišti proběhne 5. ročník Paráda festu Frekvence 1. Láká na Kluse, Jandovou, Xindla X, Rybičky 48 a další hvězdy

Již příští sobotu 13. srpna proběhne 5. ročník oblíbeného Paráda festu Frekvence 1 v Přírodním divadle Konopiště. Vystoupí zde řada českých hvězd, jako například Rybičky 48, Xindl X, Tomáš Klus, Marta Jandová, O5 a Radeček nebo Vojtaano. Vedle skvělé hudby rodinný festival slibuje rovněž setkání s moderátory Frekvence 1, dobré jídlo a pití a také dětský koutek. Jde tedy o ideální tip, jak strávit pohodový letní den s rodinou nebo přáteli.

„Již pátý ročník Paráda festu Frekvence 1 je vyvrcholením letních aktivit oblíbeného celoplošného rádia, které opět celé léto jezdilo po českých a moravských kempech, kde se návštěvníci stávali součástí živého vysílání Frekvence 1 i unikátních koncertů,“ uvádí za organizátory Pavel Renčín, marketingový ředitel Active Radio.

Hned na dvou pódiích se představí samá zvučná jména jako Rybičky 48, Xindl X, Slza, Tomáš Klus, Marta Jandová, O5 a Radeček, Vojtaano, Pavel Callta, Thom Artway, Czech It nebo Dilated. „Paráda fest je úplně super, budu tam již podruhé. Moje celá kapela se už strašně těší, protože máme pár nových písniček. Je to kousek od Prahy, tak mohu vzít celou moji rodinu, aby se přišla podívat. Navíc je to nádherném prostředí,“ říká nadšeně zpěvačka a moderátorka Frekvence 1 Marta Jandová. Návštěvníci se mohou těšit i na autogramiádu a osobní zážitky s moderátory Lubkou Ponížilovou, Mírou Michálkem, Janou Knížkovou, Romanem Mikeschem a Robinem Sobkem. Výběr toho nejlepšího odvysílá Frekvence 1 do éteru. Pro nejmenší bude k dispozici dětská zóna zdarma. Chybět nebudou ani stánky s kvalitním jídlem a pitím.

A ještě to nejdůležitější: vstupenky na festival je ještě možné zakoupit v síti Ticketstream. https://www.ticketstream.cz/akce/parada-fest-frekvence-1-116166

Paráda fest Frekvence 1, jak už zmínila Marta Jandová, proběhne v krásném prostředí Přírodního divadla Konopiště. Jelikož pořadatelům velmi záleží na přírodě a podporují třídění odpadů, tak s velkou radostí oznamují, že díky spolupráci s Čistým festivalem najdou návštěvníci v areálu barevné koše ke třídění plastů, papíru a směsného odpadu.

Praktické informace:

Přírodní divadlo Konopiště se nachází nedaleko Benešova. Po celý den až do večera jsou vypravovány speciální kyvadlové busy, které návštěvníky zdarma přepraví na trase Benešov nádraží – Konopiště a zpět. Novinkou je v Benešově celodenní parkování v parkovacím domě za 30 Kč. Dům se nachází v těsné blízkosti autobusového terminálu a vlakového nádraží Benešov u Prahy v Nádražní ulici.

Bude vypraven i speciální noční autobus, který odjíždí od bran festivalu ve 23:50 a staví v Praze na metru I. P. Pavlova. Počet míst je omezen, předprodej jízdenek je na https://www.ticketstream.cz/akce/odvozovy-autobus-parada-fest-frekvence-1-konopiste-praha-i-p-pavlova-126248 .

Řidiči bez problémů zaparkují také na velkokapacitním parkovišti u Konopiště a na parkovišti pod hrází.

Veškeré potřebné informace najede na webu festivalu: https://paradafest.frekvence1.cz/

Kontakt pro média:

Iva Pavlousková

Brand PR Manager

e-mail: iva.pavlouskova@activegroup.cz

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

Klíčová slova ČR-pop-hudba-média-festival-rádia-Paráda fest Frekvence 1-Active Radio

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Média, společnost a životní styl
Kultura

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.