Panáček v reality show

Casey Bishop: Zrodila se rocková hvězda?!

3. Srpen 2022 | napsal(a): | reality show: American Idol, DJ Vlado's World

Casey Bishop

Casey Bishop – to jméno si zapamatujte! Teprve sedmnáctiletá zpěvačka, která v loňském American Idolu skončila na čtvrtém místě, včera vydala již svůj třetí singl Don’t Talk! A je to jasný hit na první dobrou a v současném návratu rockového soundu do mainstreamu má velkou šanci se uchytit.

Už v Idolu Casey udivovala nejen porotu ve složení Lionel Richie, Katy Perry a Luke Bryan, ale i diváků kontrastem vizáže disneyovské princezny a silného rockového hlasu. A přestože vypadla tesně před branami superfinále, bylo jasné, že o ní v budoucnosti ještě hodně uslyšíme.

První singl Love Me, Leave Me, který představila už v rámci soutěže (celá Top 4 tehdy představila své singly pozn. red.), byl klasickou postsoutěžní jednohubkou.

Druhý singl Bad Dream, který vyšel letos koncem dubna a doprovázel jej lehce mysteriózní klip, byl už daleko větším příslibem…

…avšak teprve třetí Don’t Talk! má neuvěřitelný tah na branku a obrovský hitový potenciál.

Casey snoubí autentičnost Alanis Morissette, energii Avril Lavigne a všestrannost Olivie Rodrigo, což je proklatě silná kombinace pozitiv. Proto myslím, že vůbec nepřestřelím, když napíšu: ROCK STAR IS BORN!

Tento článek vyšel zároveň na mém novém blogu, na kterém si můžete přečíst i další články z oblastí hudby a filmu.

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

American Idol, DJ Vlado's World

Diskuze k článku

Počet komentářů: 2
1
bobina
Reagovat

Myslím, že z ní bude megastar. Fandím jí už od Idolu.

2
libena
Reagovat

@bobina: přesně tak, v idolu byla skvělá, a kdyby byla v británii místo v americe, mohli bychom říct, že má x factor :-))))
jo, v tý holce prostě něco je

Přidat komentář